Ελένη: Τα λόγια της για τον Σωτήρη Τσιόδρα που προκάλεσαν συγκίνηση

Τι σχολίασε για την υγειονομική κρίση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Τα λόγια της για τον Σωτήρη Τσιόδρα που προκάλεσαν συγκίνηση

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε μέσα από τη σημερινή της εκπομπή να αποθεώσει τον Σωτήρη Τσιόδρα για την στάση που έχει κρατήσει, με τα λόγια που χρησιμοποίησε on air η παρουσιάστρια να προκαλούν μεγάλη συγκίνηση στους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια θέλησε να αναφερθεί συγκεκριμένα στα περιοριστικά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ανάμεσα σε αυτά που είπε, θέλησε να κάνει και μία ιδιαίτερη αναφορά στον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος εμφανίζεται κάθε μέρα στις 18.00 προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για τα νέα κρούσματα, ενώ δίνει και μία ψύχραιμη εικόνα της πανδημίας στη χώρα.

Λίγο νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει μία από καρδιάς εξομολόγηση για ένα άτομο που της έχει λείψει πραγματικά. Δείτε εδώ όσα είπε.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε για τον Σωτήρη Τσιόδρα και τα περιοριστικά μέτρα:

«Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα. Τώρα αντέχουμε όλοι. Και εμείς θα θέλαμε να είμαστε στα χωριά μας και στα νησιά μας, αλλά καθόμαστε σπίτι μας. Μέσα μας η καρδιά μας πεταρίζει. Το πάμε καλά, έτσι νιώθω, δεν το ξέρω.

Εγώ κάθε απόγευμα κάθομαι και βλέπω, αυτόν που βλέπουμε όλοι. Που μας τα λέει τόσο ωραία, τόσο ήρεμα, τόσο ανθρώπινα, τόσο αληθινά. Που δε με ενοχλεί τίποτα από ό,τι ακούω. Τι εννοώ; Σαν άνθρωποι είμαστε αντιδραστικοί. Κάποιες φορές ακούμε κάποια πράγματα και μπορεί να αντιδράσουμε. Έχει να κάνει με το πώς μας τα λένε. Μπορεί να είναι ο τρόπος, το ύφος… Δε ξέρω. Εδώ δεν υπάρχει κάτι. Εδώ βάζουμε στις 6, ακούμε τον κύριο Τσιόδρα, μαθαίνουμε πως τα έχουμε πάει, τι άλλο προγραμματίζεται και ακολουθούμε» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.