Υπέροχο στιγμιότυπο - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλευρό της μητέρας του μετά την περιπέτεια υγείας

Δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υπέροχο στιγμιότυπο - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλευρό της μητέρας του μετά την περιπέτεια υγείας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για ακόμη μία φορά έδειξε πόσο καλός οικογενειάρχης είναι μιας και μοιράστηκε στο Instagram ένα υπέροχο στιγμιότυπο, στο οποίο εκείνος και οι αδερφές του στέκονται στο πλευρό της μητέρας τους, λίγο μετά την περιπέτεια που έζησε στο νοσοκομείο.

Η Ντολόρες Αβέιρο, μητέρα του επιτυχημένου ποδοσφαιριστή, υπέστη ένα εγκεφαλικό και χρειάστηκε να περάσει αρκετές μέρες στο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε πως ο άσος της Γιουβέντους, είχε μπει σε καραντίνα λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν σημειωθεί στην ιταλική ομάδα.

Πλέον φαίνεται πως έχει γυρίσει στο σπίτι και αναρρώνει στο πλευρό των παιδιών της, τα οποία δεν την αφήνουν στιγμή από τα μάτια τους, μιας και είχε περάσει ακόμα μία περιπέτεια με την υγεία της πριν λίγα χρόνια, όταν είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία και έγραψε: «Αισθάνομαι ευγνώμων που έχω τη μαμά μου στο σπίτι έπειτα από την έξοδό της από το νοσοκομείο, βλέποντάς την να αναρρώνει. Να προσέχετε τις οικογένειές σας και τους αγαπημένους σας. Μείνετε σπίτι».

Ποιος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντo ντος Σάντος Αβέιρο (πορτογαλικά: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, 5 Φεβρουαρίου 1985) είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη Γιουβέντους ΦΚ και για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Συχνά θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και από αρκετούς, ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος. Έχει στην κατοχή του πέντε Χρυσές Μπάλες, περισσότερες από κάθε άλλον Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή και είναι ο πρώτος Ευρωπαίος παίκτης στην ιστορία που κέρδισε τέσσερα Χρυσά Παπούτσια. Ακόμη, έχει κερδίσει 25 τρόπαια στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων πέντε τίτλων πρωταθλήματος, πέντε τίτλων Τσάμπιονς Λίγκ και ενός Γιούρο. Κατέχει τα ρεκόρ για τα περισσότερα επίσημα γκολ που σημειώθηκαν στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (433), στο Τσάμπιονς Λίγκ (128), Γιούρο (9),στις Εθνικές ομάδες των Ευρωπαϊκών χωρών (99) όπως και τα περισσότερα γκολ που σημειώθηκαν σε μια σεζόν Τσάμπιονς Λίγκ (17). Έχει σκοράρει πάνω από 700 γκολ σε επίσημους αγώνες έως τώρα.