Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Μπουράκ Χακί - Έτσι ήταν μικρούλα η Χαρά Παππά

Μας έδειξε φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Μπουράκ Χακί - Έτσι ήταν μικρούλα η Χαρά Παππά

Ούτε ο Μπουράκ Χακί δεν θα την αναγνώριζε καθώς η Χαρά Παππά μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία στην οποία είναι ακόμα μικρούλα. Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Η Χαρά Παππά μπορεί αν μην κέρδισε το GNTM έχει κερδίσει ωστόσο την καρδιά του Μπουράκ Χακί, αλλά φυσικά των followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μελαχρινό μοντέλο έκανε τώρα μια αν ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να είναι μαζί με τον μπαμπά της, όσο εκείνη είναι ακόμα παιδάκι.

Τελευταία πολλές είναι οι φωτογραφίες που έχουμε δει από διασήμους, οι οποίοι με ποστ που κάνουν μα δείχνουν πως ήταν μικροί. Και αυτό γιατί υπάρχει η μόδα του baby challenge στο οποίο διάσημοι και μη ανεβάζουν στο διαδίκτυο εικόνες από όταν ήταν ακόμα μωρά.

Η Χαρά Παππά βέβαια ανέβασε την συγκεκριμένη εικόνα με αφορμή τα γενέθλια του μπαμπά της και είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει. Να πούμε ότι είδαμε επίσης και μερικές φωτογραφίες που "πρόδωσαν" την Χαρά και τον καλό της. Πώς περνάνε την καραντίνα τους;

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε

Χαρά Παππά μπαμπάς

Η Χαρά Παππά μας έδειξε πως ήταν μικρούλα ενώ η σύντροφος του Μπουράκ Χακί, έκανε και ένα βίντεο για την καραντίνα της

Η Χαρά Παππά μένει και αυτή στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού και πριν από μια σχεδόν εβδομάδα είχε ανεβάσει ένα σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο βλέπουμε διάφορες διαγωνιζόμενες του GNTM να σφυρίζουν τον ίδιο σκοπό.

"Μενουμε Σπίτι. Θέλοντας και εμείς να περάσουμε το μήνυμα μας φτιάξαμε αυτό το βίντεο με πολύ αγάπη ! Για όλους εσας. Μενουμε σπίτι , και ακόμα και από μακρυά μενουμε ενωμένοι !" έγραψε στην λεζάντα του βίντεο που ακολουθεί η Χαρά Παππά.