Σοφία Φιλιππίδου: Μένει σπίτι και δημιουργεί - "Των ρόδων και των σταυρών"

Φτιάχνει δικές της μάσκες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Φιλιππίδου: Μένει σπίτι και δημιουργεί -

Η ηθοποιός Σοφία Φιλιππίδου μένει με την σειρά της μέσα στο σπίτι και δημιουργεί τις δικές της μάσκες προστασίας. Μάλιστα ανεβάσει και τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα η ηθοποιός είναι και αυτή σε αυτο - καραντίνα λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα πολύ σχετικό χόμπι καθώς δημιουργεί τις δικές της μάσκες για τον ιό!

Η ηθοποιός έκανε δε και σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντάς μας τις νέες της δημιουργίες.

"Η καινούργια μου χειροποίητη μάσκα των ρόδων και των σταυρων!" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram και στο οποίο την βλέπουμε να φορά την νέα της μάσκα, που όπως είπε ταιριάζει και με το Πάσχα που είναι προ των πυλών!

Η ηθοποιός έχει κάνει κι άλλες μάσκες, με μια από αυτές να είναι εμπνευσμένη από την ελληνική σημαία, όπως γράφει και η ίδια στο ποστ της.

"Εφεδρική χειροποίητη μάσκα εμπνευσμένη απο την ελληνική σημαία" γράφει χαρακτηριστικά η ηθοποιός που μας δείχνει ότι πέρα από το σανίδι έχει ταλέντο και στην ραπτική. Δείτε ωστόσο και το βίντεο για τον ιό που δημιούργησε ένα Έλληνας youtuber και το οποίο κάνει θραύση.

Εκτός από την Σοφία Φιλιππίδου που μένει σπίτι και δημιουργεί, μάσκα έφτιαξε και ο Μάνος Παπαγιάννης

Μπορεί της ηθοποιού να είναι μια κεντητή μάσκα ωστόσο και ο Μάνος Παπαγιάνης έκανε μια ανάρτηση στην οποία τον βλέπουμε να φτιάχνει χειροποίητες μάσκες για τον ιό και μάλιστα από χαρτί κουζίνας.

"Χαρτί κουζίνας απλό, το διπλώνουμε από την μακρυά πλευρά, το ίδιο και από την άλλη, όπως κάναμε παλιά το αεροπλανάκι, από την τρίτη μεριά. Λαστιχάκι και συρραπτικό. Το κάνουμε και από την άλλη μεριά το ίδιο. Και έτσι έχουμε πολύ γρήγορα μια μάσκα. Εδώ έχω να σας πω κάτι. Αυτή η ιδέα μπορεί να σας φανεί χρήσιμη αλλά είναι για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και μόνο" είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο ο ηθοποιός στο βίντεο που ανέβασε.