Από το MasterChef στην κονσόλα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Δείτε τι κάνει

Βρήκε νέα ασχολία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από το MasterChef στην κονσόλα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Δείτε τι κάνει

Πώς περνά τον χρόνο του στον σπίτι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος; Πλέον ο κριτής του MasterChef έχει μια νέα ασχολία και μας δείχνει ποια είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά το παιχνίδι μαγειρικής πιάνει την κονσόλα και...

Έχουμε και λέμε. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει κάνει αυτό το διάστημα που είναι μέσα στο σπίτι μερικές από τις πιο επικές αναρτήσεις που έχουμε δει. Συγκεκριμένα τον είδαμε ήδη να τραγουδάει το "θα μείνω σπίτι" ενώ μας γύρισε και στο παρελθόν με μια απίστευτη διαφήμιση που ανέβασε και η οποία είχε να κάνει με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Σε εκείνο του το ποστ είχε ανεβάσει ένα απόσπασμα από μια διαφήμιση για ένα ψεύτικο σκυλάκι. Το ποστ του είχε έρθει με αφορμή και την απαγόρευση της κυκλοφορίας, καθώς όσοι έχουν κατοικίδιο μπορούν να το βγάλουν βόλτα. Έτσι και αυτός μας έδωσε μια ιδέα για το τι να κάνουμε.

Ορίστε και το ποστ που είχε κάνει

Ποια είναι η νέα ασχολία που έχει μετά το MasterChef ο Λεωνίδα Κουτσόπουλος;

Και αφού κάναμε μια μικρή εισαγωγή στα όσα έχει κάνει ο γνωστός chef μέσα στο σπίτι αυτές τις ημέρες πάμε και στη νέα του ασχολία.

Ο Κουτσόπουλος φαίνεται ότι είναι ένα άνθρωπος με αρκετά ταλέντα και τώρα βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να γεμίσει τον χρόνο του. Μάλιστα ενώ τα όσα είπαμε έχουν να κάνουν με χιούμορ πιο πολύ αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Ειδικότερα ο Κουτσόπουλος λοιπόν, μετά το παιχνίδι μαγειρικής του Star κάνει από το σπίτι του την δική του ραδιοφωνική εκπομπή!

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε ωστόσο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο! Να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζει ο γνωστός chef.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανάρτηση MasterChef