Η Δήμητρα Αλεξανδράκη "άδειασε" το My Style Rocks

Τι είπε για τη συμμετοχή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων με τα λόγια της "άδειασε" το My Style Rocks, αποκαλύπτοντας πως τελικά ήταν λάθος η απόφασή της να πάρει μέρος στο δημοφιλές παιχνίδι μόδας.

Για όλους και για όλα μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ στάθηκε στην συμμετοχή της στο My Style Rocks, εξηγώντας πως ίσως να μην ήταν και η καλύτερη επιλογή που έχει κάνει στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Παράλληλα, το μοντέλο αναφέρθηκε και στα διάφορα χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζει καθημερινά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προσπαθώ όσο μπορώ είτε με τα χιουμοριστικά μου βίντεο είτε με τα live στο Instagram να ψυχαγωγώ τον κόσμο» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στο My style rocks και εξήγησε: «Πολύς κόσμος μου λέει ότι μάλλον παρεξηγούμαι, ίσως είναι το χιούμορ μου ή ο χαρακτήρας μου. Δεν είμαι πάντα έτσι, καμιά φορά θα τσαντιστώ, θα πάρω αυτό το ύφος που σηκώνω τα φρύδια... Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το μοντάζ. Πάντα όταν είσαι σε ένα ριάλιτι δεν παίζονται τα πάντα. Αυτό το ξέρουμε, μπορεί να κοπεί κάτι που έχεις πει. 50- 50 το έχω μετανιώσει που πήγα. Από όλα τα τηλεοπτικά που έχω κάνει, στο συγκεκριμένο ζορίστηκα πολύ. Πέρα από την παρέα που έκανα με τα κορίτσια στα backstage. Μόνο αυτό άξιζε αν με ρωτάς».

Στο παιχνίδι η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε έρθει σε μεγάλη κόντρα με την Τζώρτζια Παναγή, η οποία σε δηλώσεις που έκανε μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, την "άδειασε"!