Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: Αυτό το πλεονέκτημα είχε ο Σταύρος - Τα σχόλια της Κατερίνας

Έφερε τα πάνω κάτω στην ομαδική δοκιμασία!

MasterChef: Αυτό το πλεονέκτημα είχε ο Σταύρος - Τα σχόλια της Κατερίνας
News 31.03.2020 21:54
Από Youweekly Team

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι κριτές ανακοίνωσαν στον Σταύρο Βαρθαλίτη, ποιο θα είναι το πλεονέκτημά που θα έχει αφού ήταν αυτός που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας, με την Κατερίνα φυσικά να κάνει τα δικά της σχόλια για τις δύο ομάδες.

Η ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε με τον Σταύρο να είναι αυτός που επιλέγει ποιοι θα είναι οι δύο αρχηγοί αλλά και οι δύο υπαρχηγοί σε μπλε και κόκκινους.

Έτσι με τη σειρά του, ο Σταύρος όρισε αρχηγούς τον Γιώργο και τον Κωστή, με υπαρχηγούς τον Δημήτρη και τον Ηλία αντίστοιχα.

Ο ίδιος θέλησε να πάει στην κόκκινη ομάδα, ενώ αρχικά είχε επιλέξει την μπλε, στέλνοντας την Κατερίνα στην μπλε όπου θα είχε αρχηγό τον Γιώργο.

Η ομάδες θα είχαν ένα μισάωρο για να κανονίσουν ποιο θα είναι το μενού τους, ενώ εντύπωση προκάλεσε και ένα σχόλιο που έκανε ο Γιώργος για την Μαρία και τον Δημήτρη, σχετικά με το ότι για ακόμη μία φορά βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Τα σχόλια της Κατερίνας

Με το που άκουσε η Κατερίνα πως θα βρεθεί στην ομάδα του Γιώργου ξεκίνησε τα σχόλιά της, λέγοντας πως κανείς δεν πρέπει να επισκιάσει τη μαγειρική ιδιοφυία που αποτελεί ο Γιώργος.

Μάλιστα στη συνέχεια δε δίστασε να αναφερθεί και στην πιθανότητα ήττας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν χάσει η ομάδα της θα πρέπει ο Γιώργος ως σωστός αρχηγός να αναλάβει τις ευθύνες του και να βγει μπροστά.

Μιας και είπαμε για το MasterChef, σας έχουμε ένα "καυτό" spoiler για την τελική δυάδα του διαγωνισμού. Πατήστε εδώ για να το δείτε...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef Highlights: Ο παίκτης που τα έκανε μπουρλότο και οι νικητές

Ο Δημοσθένης αποκάλυψε τα πάντα για το MasterChef

Share