Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: Διέκοψε την ομαδική δοκιμασία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Τι συνέβη;

MasterChef: Διέκοψε την ομαδική δοκιμασία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος
News 31.03.2020 22:40
Από Youweekly Team

Η ομαδική δοκιμασία βρισκόταν σε εξέλιξη στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, μέχρι που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε τους αρχηγούς και διέκοψε προσωρινά την δοκιμασία, προκειμένου να κάνει μία διευκρίνιση στους παίκτες.

Η δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική και οι παίκτες είχαν δυσκολευτεί σχετικά με τι έπρεπε να κάνουν αλλά και με τις παρασκευές που κλήθηκαν να φτιάξουν.

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισε ο Διονύσης, ο οποίος μάλιστα γύρισε κάποια στιγμή κοίταξε τον ουρανό και ρώτησε το γιο του, τον λόγο για τον οποίο σήμερα δεν μπορεί να του πετύχει καμία παρασκευή.

Πρόβλημα βέβαια αντιμετώπιζε και η μπλε ομάδα, η οποία επίσης δεν μπορούσε να βγάλει τις παρασκευές που χρειαζόταν.

Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν από τον Σταύρο, ο οποίος είχε το πλεονέκτημα μετά τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας.

Η παρέμβαση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπήκε μέσα στην κουζίνα και αφού μίλησε με τους δύο αρχηγούς αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Κάλεσε λοιπόν κοντά του τους δύο αρχηγούς και εκείνοι του εξήγησαν πως το πρόβλημά τους ήταν οι τορτίγιες, τις οποίες δεν μπόρεσε κανείς να φτιάξει.

Ο σεφ πήρε τότε την απόφαση να μην φτιάξει κανείς τορτίγιες, και να φέρουν στους διαγωνιζόμενους έτοιμες από την παραγωγή, ενώ σημείωσε πως το θέμα της τορτίγιας θα το συζητήσουν στο αυριανό συμβούλιο.

Μάλιστα αφού τελείωσε η μαγειρική, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έκρυψε την ανησυχία του για το αποτέλεσμα που έβγαλαν οι επίδοξοι MasterChefs, σχολιάζοντας πως από την ακαταστασία που είδε θεωρεί πως κάτι δεν έχει πάει καλά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef Highlights: Ο παίκτης που τα έκανε μπουρλότο και οι νικητές

Ο Δημοσθένης αποκάλυψε τα πάντα για το MasterChef

Share