"Λιώσαμε" με την κίνηση του Στράτου Τζώρτζογλου για τα γενέθλια της Σοφίας Μαριόλα

Είναι ο πιο γλυκός σύζυγος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μία υπέροχη κίνηση μιας και σήμερα ήταν τα γενέθλια της αγαπημένης του, Σοφίας Μαριόλα, και η αλήθεια είναι πως μόλις είδαμε όσα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, "λιώσαμε"!

H Σοφία Μαριόλα είχε σήμερα τα γενέθλιά της και ο αγαπημένος της θέλησε εν μέσω καραντίνας να της οργανώσει ένα μικρό πάρτι στο σπίτι για να γιορτάσουν όσο μπορούν, δεδομένων των συνθηκών.

Βέβαια η κίνησή του ήταν εξαιρετικά συγκινητική, μιας και ο ηθοποιός βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει τον κόσμο σε ένα μικρό "παλάτι" για την αγαπημένη του, ενώ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, της ευχήθηκε με την πιο ξεχωριστή ευχή και με δύο όμορφες φωτογραφίες.

Τρομερές ήταν και οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι δυο τους πριν από λίγο καιρό στο Instagram, για την επέτειό τους.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο instagram

«Life begins where fear ends.” Αφιερωμένο στα σημερινά Γενεθλεια της Σοφίας μου, που μου έφερε στη ζωη μου , την «αφοβία»,μεσα απο την ομορφιά της ψυχής της. «Creativity is the greatest rebellion in existence

Ελάτε όλοι με η χωρίς «κορώνα» , απόψε γιορτάζουμε τα Γενεθλεια της Σοφίας ! Η διεύθυνση μας ειναι Έρωτα και Ευτυχίας γωνία , στον έβδομο ουρανό !Ως Δωρα φέρτε μόνο την καρδούλα σας και το φως της ! Σας ευχαριστούμε για τις ευχες σας! Σοφια +Στρατος» έγραψε ο ηθοποιός.

«Life begins where fear ends.” Αφιερωμένο στα σημερινά Γενεθλεια της Σοφίας μου, που μου έφερε στη ζωη μου , την «αφοβία»,μεςα απο την ομορφιά της ψυχής της»!