Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου - «Ένα λάθος spoiler και πέσανε να μας φάνε»

Τι ενόχλησε την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου - «Ένα λάθος spoiler και πέσανε να μας φάνε»

Στη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν έξαλλη με ένα περιστατικό που συνέβη μετά το λάθος spoiler που έδωσε σχετικά με το ποιος φεύγει από το MasterChef. «Ένα λάθος spoiler και πέσανε να μας φάνε» είπε η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια θέλησε να λύση την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά το λάθος που έγινε στη χθεσινή της εκπομπή, στο οποίο ανέφερε πως ο παίκτης που θα αποχωρούσε θα ήταν ο Ηρακλής.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την ενόχλησή της με το γεγονός πως οι αντιδράσεις για το λάθος spoiler που δόθηκε ήταν ιδιαίτερα έντονες.

«Τι έγινε χθες με το MasterChef; Δώσαμε λάθος spoiler και έπεσαν να μας φάνε. Ξυπνούσα το βράδυ και ντιν ντιν το κινητό. Λέω τι είναι; Twitter, Instagram» είπε χαρακτηριστικά.

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, αποχώρησε ο Ιωάννης, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στον διαγωνισμό.

Τι spoiler είχε δώσει η εκπομπή «Ευτυχείτε»

Ιωάννης, Ηρακλής και Τζον ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, και να θυμίσουμε πως ο πρώτος είχε τη χρυσή κάρτα με την οποία μπορεί να αποφύγει να μαγειρέψει και να γλυτώσει την δοκιμασία και την αποχώρηση.

Όπως είπε λοιπόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Δευτέρας, ο παίκτης που θα αποχωρούσε στο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Ηρακλής Αποστολίδης. Δείτε εδώ και το spoiler που αναφέρει ποιοι είναι οι δυο παίκτες που θα τα καταφέρουν και θα φτάσουν τελικό.

Δείτε το βίντεο: