MasterChef: Τα "πήρε" στο κρανίο η Μαρία - Πρώην παίκτρια διεκδίκησε τον Μπέλλο

Γυάλισε το μάτι της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Τα

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία τα πήρε κανονικά στο κρανίο, όταν αντιλήφθηκε πως μία πρώην παίκτρια θέλησε να διεκδικήσει τον Μπέλλο, ζητώντας να της σερβίρει εκείνος φαγητό.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, και έτσι σήμερα, όταν η Γιάννα που γνωρίσαμε από τον περσινό κύκλο του MasterChef, θέλησε να γνωρίσει τον Μπέλλο, η Μαρία βγήκε εκτός εαυτού.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε αργότερα στην κάμερα περιέγραψε το σκηνικό και τα έβαλε τόσο με τον Μπέλλο όσο και με τη Γιάννα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως παραλίγο να βγάλει και το πουκάμισό του ο Μπέλλος.

Βέβαια ο θυμός της δεν τελείωσε εκεί, αφού συνέχισε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, λέγοντας πως έπρεπε να γυρίσει να πει στον Δημήτρη να αφήσει την παραγγελία και να γυρίσει πίσω στην κουζίνα.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο τα σχόλια που έκανε όσο και οι εκφράσεις που είχε πάρει, ήταν απλά επικά.

Η Γιάννα είχε κάνει νωρίτερα σχόλια για τον Μπέλλο και τη Μαρία

Η Γιάννα ήρθε σήμερα με σκοπό και από την πρώτη στιγμή που έφτασε στις εγκαταστάσεις του MasterChef, ξεκίνησε να ψάχνει τον Δημήτρη.

Οι υπόλοιποι παίκτες την ενημέρωσαν πως είναι ζευγάρι με μία κοντή μαυρομάλλα, ωστόσο εκείνη φάνηκε να μην πτοείται, λέγοντας χαρακτηριστικά «Οι κοντές δεν με ενδιαφέρουν κοιτάζω μόνο όσους είναι στο ύψος μου».

Λίγο αργότερα αφού έγινε όλο το σκηνικό με την Μαρία τη Γιάννα και τον Μπέλλο, ο Διονύσης τα έβαλε με τον Ηρακλή και οι τόνοι ανέβηκαν λίγο στην κουζίνα του MasterChef.