MasterChef: «Εμένα πρόσεξε πώς μου μιλάς» - Με ποιον παίκτη τα έβαλε ο Διονύσης;

Ανέβηκαν οι τόνοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: «Εμένα πρόσεξε πώς μου μιλάς» - Με ποιον παίκτη τα έβαλε ο Διονύσης;

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Διονύσης φάνηκε να θυμώνει και να τα βάζει με έναν συμπαίκτη του μιας και οι τόνοι ανέβηκαν μέσα στην κουζίνα, με τον Αργεντίνο μάγειρα να λέει την ατάκα «Εμένα πρόσεξε πώς μου μιλάς».

Μπορεί να έχουμε στο νου μας τον Διονύση σαν έναν ήρεμο άνθρωπο που αγαπάει την τέχνη και πάντα φροντίζει να κάνει το κλίμα πιο ελαφρύ, η σημερινή ομαδική δοκιμασία ωστόσο φαίνεται πως τον έβγαλε από τα ρούχα του.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης τα έβαλε με τον Ηρακλή. Ναι όσο παράξενο και να σας ακούγεται, τα έβαλε με τον παίκτη που για εκείνον είναι ένας δεύτερος γιος.

Ο Ηρακλής θύμωσε με τη ροή που υπήρχε μέσα στην κουζίνα με αποτέλεσμα να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του στον Διονύση και τον τελευταίο να του απαντά πως δεν θα του μιλήσει ξανά με αυτόν τον τρόπο, ενώ λίγο νωρίτερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε διακόψει την ομαδική δοκιμασία.

Ο Διονύσης είχε πει την ίδια ατάκα πριν λίγο καιρό στον Σταύρο Βαρθαλίτη

Μπορεί σε αυτό το επεισόδιο του MasterChef να μην είχε κάποια δοκιμασία και να ήταν η μέρα του MasterClass, μετά τις τελευταίες εξελίξεις ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι, μιας και Σταύρος έκανε κάποια σχόλια που ενόχλησαν πολλούς από τους παίκτες.

Ο Ηρακλής σχολιάζοντας τα όσα έγιναν την τελευταία βδομάδα, αναφέρθηκε στην στρατηγική που ακολουθούν ορισμένοι παίκτες, αναφερόμενος φυσικά στον Σταύρο και τον Σταυρή.

Ο Σταύρος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να απαντήσει στον Ηρακλή και στα όσα είπε για την αποχώρηση της Φωτεινής, με τον Διονύση να μπαίνει στη μέση της συζήτησης και να απαντάει στον Σταύρο. Ο τελευταίος ενοχλήθηκε που τον διέκοψε και του είπε «Διονύση δε μιλάω μαζί σου».

Ο εκρηκτικός παίκτης δεν μπόρεσε παρά να του απαντήσει «Ναι δεν μιλάς μαζί μου, γιατί αν μίλαγες μαζί μου δε θα μίλαγες έτσι». Το όλο θέμα έληξε εκεί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεκινά την μαγειρική.