Η χαρμόσυνη αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού πριν την δημόσια συζήτηση με τον μπαμπά της

Τι έκανε γνωστό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η χαρμόσυνη αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού πριν την δημόσια συζήτηση με τον μπαμπά της

Η Δούκισσα Νομικού έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της. Τόσο με τον μπαμπά της, όσο και με την μαμά της διατηρούν άψογες σχέσεις. Χθες το βράδυ, λίγο πριν το live που πραγματοποίησε δημόσια στο Instagram, έκανε μια πολύ χαρμόσυνη αποκάλυψη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Την αποκάλυψη αυτή, συνόδευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από τα παλιά, όταν η πλέον παρουσιάστρια - μοντέλο είχα λάβει μέρος στα καλλιστεία όπου βγήκε και νικήτρια με τον τίτλο της Star Hellas. Τι συνέβη, ωστόσο και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός;

Η Δούκισσα Νομικού αυτές τις ημέρες βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της με την οικογένεια της, λόγω του κορωνοϊού και έχει στεναχωρηθεί πολύ που δεν βλέπει την μητέρα της και τον πατέρας της. Καθώς, η μόνη έξοδος που κάνει είναι μέχρι τον κήπο της με τα παιδιά της.

«Στεναχωριέμαι με όλα αυτά που διαβάζουμε καθημερινά. Μου λείπουν πάρα πολύ οι γονείς μου. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μεταδώσουμε κάτι σε εκείνους. Τρέμω για όλον τον κόσμο, για τους δικούς μου, τα παιδιά μου, τον άντρα μου, για όλους»σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε «πραγματικά αυτό που ζούμε, είναι ταινία; Είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας; Είναι θρίλερ;»., είχε πει όταν βγήκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» μέσω skype.

Η χαρμόσυνη αποκάλυψη

Η Δούκισσα Νομικού χθες, λίγο πριν κάνει το live στο Instagram μαζί με τους γονείς της. Την μητέρα της και τον πατέρα της. Θέλησε να αποκαλύψει ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός στους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας μια φωτογραφία από το παρελθόν της.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια, θέλησε να κάνει το συγκεκριμένο live, καθώς οι γονείς της είχαν την επέτειο τους και δεν γινόταν να την περάσει χωρίς να τους δει, καθώς τους έχει απίστευτη αδυναμία. Η μαμά της και ο μπαμπάς της γιορτάζουν 35 χρόνια κοινής πορείας και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Δούκισσα Νομικού γονείς