MasterChef Highlights: To πλεονέκτημα του Σταύρου, τα νεύρα του Διονύση και οι ζήλιες στο ζευγάρι

Όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: To πλεονέκτημα του Σταύρου, τα νεύρα του Διονύση και οι ζήλιες στο ζευγάρι

Νέο επεισόδιο του MasterChef είχαμε χθες και σας έχουμε τα Highlights. O Σταύρος είχε ένα πλεονέκτημα, ο Διονύσης είχε νεύρα, ενώ το "πέσιμο" της "Αμαλιάδας" στο Δημήτρη έφερε προβλήματα στο ζευγάρι.

Πάμε να δούμε όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο στο ριάλιτι μαγειρικής και κατάφεραν να καθηλώσουν τους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά.

Αυτό το πλεονέκτημα είχε ο Σταύρος - Τα σχόλια της Κατερίνας

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι κριτές ανακοίνωσαν στον Σταύρο Βαρθαλίτη, ποιο θα είναι το πλεονέκτημά που θα έχει αφού ήταν αυτός που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας, με την Κατερίνα φυσικά να κάνει τα δικά της σχόλια για τις δύο ομάδες.

Η ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε με τον Σταύρο να είναι αυτός που επιλέγει ποιοι θα είναι οι δύο αρχηγοί αλλά και οι δύο υπαρχηγοί σε μπλε και κόκκινους.

Έτσι με τη σειρά του, ο Σταύρος όρισε αρχηγούς τον Γιώργο και τον Κωστή, με υπαρχηγούς τον Δημήτρη και τον Ηλία αντίστοιχα. Δείτε εδώ και το spoiler που αναφέρει ποιοι είναι οι δυο παίκτες που θα τα καταφέρουν και θα φτάσουν τελικό.

Ο ίδιος θέλησε να πάει στην κόκκινη ομάδα, ενώ αρχικά είχε επιλέξει την μπλε, στέλνοντας την Κατερίνα στην μπλε όπου θα είχε αρχηγό τον Γιώργο.

Η ομάδες θα είχαν ένα μισάωρο για να κανονίσουν ποιο θα είναι το μενού τους, ενώ εντύπωση προκάλεσε και ένα σχόλιο που έκανε ο Γιώργος για την Μαρία και τον Δημήτρη, σχετικά με το ότι για ακόμη μία φορά βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Τα σχόλια της Κατερίνας

Με το που άκουσε η Κατερίνα πως θα βρεθεί στην ομάδα του Γιώργου ξεκίνησε τα σχόλιά της, λέγοντας πως κανείς δεν πρέπει να επισκιάσει τη μαγειρική ιδιοφυία που αποτελεί ο Γιώργος.

Μάλιστα στη συνέχεια δε δίστασε να αναφερθεί και στην πιθανότητα ήττας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν χάσει η ομάδα της θα πρέπει ο Γιώργος ως σωστός αρχηγός να αναλάβει τις ευθύνες του και να βγει μπροστά.

Διέκοψε την ομαδική δοκιμασία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Η ομαδική δοκιμασία βρισκόταν σε εξέλιξη στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, μέχρι που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε τους αρχηγούς και διέκοψε προσωρινά την δοκιμασία, προκειμένου να κάνει μία διευκρίνιση στους παίκτες.

Η δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική και οι παίκτες είχαν δυσκολευτεί σχετικά με τι έπρεπε να κάνουν αλλά και με τις παρασκευές που κλήθηκαν να φτιάξουν.

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισε ο Διονύσης, ο οποίος μάλιστα γύρισε κάποια στιγμή κοίταξε τον ουρανό και ρώτησε το γιο του, τον λόγο για τον οποίο σήμερα δεν μπορεί να του πετύχει καμία παρασκευή.

Πρόβλημα βέβαια αντιμετώπιζε και η μπλε ομάδα, η οποία επίσης δεν μπορούσε να βγάλει τις παρασκευές που χρειαζόταν.

Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν από τον Σταύρο, ο οποίος είχε το πλεονέκτημα μετά τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας.

Η παρέμβαση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπήκε μέσα στην κουζίνα και αφού μίλησε με τους δύο αρχηγούς αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Κάλεσε λοιπόν κοντά του τους δύο αρχηγούς και εκείνοι του εξήγησαν πως το πρόβλημά τους ήταν οι τορτίγιες, τις οποίες δεν μπόρεσε κανείς να φτιάξει.

Ο σεφ πήρε τότε την απόφαση να μην φτιάξει κανείς τορτίγιες, και να φέρουν στους διαγωνιζόμενους έτοιμες από την παραγωγή, ενώ σημείωσε πως το θέμα της τορτίγιας θα το συζητήσουν στο αυριανό συμβούλιο.

Μάλιστα αφού τελείωσε η μαγειρική, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έκρυψε την ανησυχία του για το αποτέλεσμα που έβγαλαν οι επίδοξοι MasterChefs, σχολιάζοντας πως από την ακαταστασία που είδε θεωρεί πως κάτι δεν έχει πάει καλά.

«Εμένα πρόσεξε πώς μου μιλάς» - Με ποιον παίκτη τα έβαλε ο Διονύσης;

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Διονύσης φάνηκε να θυμώνει και να τα βάζει με έναν συμπαίκτη του μιας και οι τόνοι ανέβηκαν μέσα στην κουζίνα, με τον Αργεντίνο μάγειρα να λέει την ατάκα «Εμένα πρόσεξε πώς μου μιλάς».

Μπορεί να έχουμε στο νου μας τον Διονύση σαν έναν ήρεμο άνθρωπο που αγαπάει την τέχνη και πάντα φροντίζει να κάνει το κλίμα πιο ελαφρύ, η σημερινή ομαδική δοκιμασία ωστόσο φαίνεται πως τον έβγαλε από τα ρούχα του.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης τα έβαλε με τον Ηρακλή. Ναι όσο παράξενο και να σας ακούγεται, τα έβαλε με τον παίκτη που για εκείνον είναι ένας δεύτερος γιος.

Ο Ηρακλής θύμωσε με τη ροή που υπήρχε μέσα στην κουζίνα με αποτέλεσμα να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του στον Διονύση και τον τελευταίο να του απαντά πως δεν θα του μιλήσει ξανά με αυτόν τον τρόπο.

Τα "πήρε" στο κρανίο η Μαρία - Πρώην παίκτρια διεκδίκησε τον Μπέλλο

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία τα πήρε κανονικά στο κρανίο, όταν αντιλήφθηκε πως μία πρώην παίκτρια θέλησε να διεκδικήσει τον Μπέλλο, ζητώντας να της σερβίρει εκείνος φαγητό.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, και έτσι σήμερα, όταν η Γιάννα που γνωρίσαμε από τον περσινό κύκλο του MasterChef, θέλησε να γνωρίσει τον Μπέλλο, η Μαρία βγήκε εκτός εαυτού.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε αργότερα στην κάμερα περιέγραψε το σκηνικό και τα έβαλε τόσο με τον Μπέλλο όσο και με τη Γιάννα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως παραλίγο να βγάλει και το πουκάμισό του ο Μπέλλος.

Βέβαια ο θυμός της δεν τελείωσε εκεί, αφού συνέχισε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, λέγοντας πως έπρεπε να γυρίσει να πει στον Δημήτρη να αφήσει την παραγγελία και να γυρίσει πίσω στην κουζίνα.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο τα σχόλια που έκανε όσο και οι εκφράσεις που είχε πάρει, ήταν απλά επικά.