Θα «ραγίσει» η καρδιά σας με το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα

Θα σας κάνει να δακρύσετε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα «ραγίσει» η καρδιά σας με το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα

Πρόκειται να «ραγίσει» η καρδιά σας με το συγκινητικό βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε ότι αφορά τα παιδιά και θέλησε να δημοσιεύσει μια πολύ συγκινητική στιγμή που είχαν δυο αδέρφια και πως αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Η Ελένη Φουρέιρα μετά την επιστροφή της από την Αμερική, όπου βρισκόταν για την προώθηση της καριέρας της και εκτός Ευρώπης, «έπεσε» σε μια δύσκολη περίοδο. Καθώς, τότε ήταν που εξαπλώθηκε ο κορωνοϊός και στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μένει κλεισμένη στο σπίτι της.

Η τραγουδίστρια ακολουθεί τα αυστηρά μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας και την προστασία των πολιτών, για αυτό και μένει σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της, όπως είδαμε από την ανάρτηση που έκανε μέσα από το σπίτι της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, πόζαρε στον πάγκο της κουζίνα της και είδαμε το εσωτερικό της. Στον χώρο κυριαρχεί το λευκό χρώμα, τόσο στα ντουλάπια, όσο και στα πλακάκια του τοίχου. Ωστόσο, υπάρχουν κι οι αποχρώσεις του καφέ σε ορισμένα έπιπλα.

Το βίντεο που θα σας «ραγίσει» την καρδιά

Η Ελένη Φουρέιρα τώρα που μένει στο σπίτι της έχει περισσότερο χρόνο για την ίδια. Καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται μαζί τους διάφορες αναρτήσεις. Μερικές από αυτές είναι βίντεο όπου όποιος θέλει μπορεί να κάνει το «Yayo» challenge, το χορευτικό από το νέο της τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει περίπου δυο εβδομάδες και έχει δει τρελή επιτυχία.

Ωστόσο, χθες μας έκανε να συγκινηθούμε με ένα βίντεο εντελώς ξεχωριστό από τα υπόλοιπα που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, έκανε repost ένα βίντεο γνωστού τραγουδιστή της Αμερικής, το οποίο έδειχνε μια κοπέλα να ξυρίζει τα φρύδια της για χάρη της αδερφής της η οποία έπασχε από καρκίνο. Το βίντεο, πρόκειται να σας κάνει να δακρύσετε.

Αυτό είναι το βίντεο