Η απίστευτη ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Φαίη Σκορδά - Την είπε στον αέρα του ALPHA

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο παρουσιάστριες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απίστευτη ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Φαίη Σκορδά - Την είπε στον αέρα του ALPHA

Μια απίστευτη ατάκα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha. Τι είπε η παρουσιάστρια και ποια τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο τους μεταξύ τους.

Με αφορμή την αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα, ότι έχει και εκείνη τα συμπτώματα του κορωνοϊού αλλά δεν έχει κάνει το τεστ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον διάλογο που έχει μέσω μηνυμάτων με τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια άλλωστε είχε αποκαλύψει πως και εκείνη πέρασε τον ιό χωρίς κανένα σύμπτωμα.

«Μίλαγα με κάτι μηνύματα με τη Σκορδά και της έλεγα “είσαι η πιο τυχερή από όλες. Τώρα δεν θα έχεις το άγχος μην κολλήσεις. Τώρα το έχεις περάσει, το πέρασες και εύκολα, ήρεμα και χαλαρά”. Αλίμονο σε εμάς που είμαστε με τις μάσκες και τα γάντια» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πως "έσπασαν" τον πάγο Τσιμτσιλή και Σκορδά και μιλάνε ξανά

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της στον ALPHA, Happy Day, την επόμενη ημέρα μίλησαν για το πως η Φαίη Σκορδά πήγε για να κάνει το τεστ, ποιος ήταν ο λόγος αλλά και την αντίδρασή της όταν έμαθε τα αποτελέσματα.

«Μίλησα χθες με τη Φαίη Σκορδά. Γίνεται κάτι παράδοξο που το ακούμε από τους γιατρούς. Η Φαίη είναι τελείως ασυμπτωματική. Μέχρι χθες το απόγευμα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα. Ούτε δέκατα, ούτε πονόλαιμο. Τίποτα. Γιατί μπήκε στη διαδικασία να κάνει το τεστ; Όχι γιατί ήταν στην Ιταλία όπως την κατηγορούν. Στην Ιταλία ήταν πριν ξεκινήσουν τα κρούσματα. Η Φαίη ανησύχησε με όλη αυτή τη κουβέντα που γινόταν για τα πιθανά κρούσματα στο Just the 2 of us. Και επειδή υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες που δουλεύουν και στα δύο προγράμματα, εκείνη επειδή έχει άγχος, έκανε προληπτικά το τεστ και θεωρούσε βέβαιο πως θα βγει αρνητικό. Όταν την πήραν τηλέφωνο σοκαρίστηκε, αιφνιδιάστηκε και δεν το περίμενε» είπε χαρακτηριστικά.