Να τι είπαν για την "καμπάνα" του Τραμπ η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι

Τι είπαν για την "καμπάνα";

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Να τι είπαν για την

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχουν ανάγκη κανέναν. Τουλάχιστον όχι τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος τους είχε ρίξει "καμπάνα" αναφορικά με την απόφασή τους να μείνουν στις ΗΠΑ και όχι στον Καναδά, όπως αρχικά σχεδίαζαν

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι και επισήμως "κοινοί θνητοί" καθώς έχουν αποχαιρετίσει τα βασιλικά τους καθήκοντα. Πλέον το ζευγάρι θα μείνει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.

Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά ήταν να μείνουν στον Καναδά, ωστόσο τα σχέδιά τους άλλαξαν. Ο Καναδάς δε, είπε ότι δεν θα καλύψει το κόστος προστασίας του ζευγαριού, μετά και τις 31 Μαρτίου, οπότε και το ζευγάρι απαλλάχθηκε και επίσημα από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Και αφού λοιπόν το ζευγάρι έκανε την τελευταία του ανάρτηση ως Sussex Royals και είπε αντίο στην βασιλική ζωή, είναι πλέον να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική. Ωστόσο η απόφαση αυτή έφερε την αντίδραση του Αμερικανού πρόεδρου που μέσα από την αγαπημένη του διαδικτυακή πλατφόρμα... το Twitter φυσικά, έστειλε μήνυμα προς το ζεύγος ότι οι ΗΠΑ δεν θα καλύψουν το κόστος για την προστασίας τους.

Η "καμπάνα" του Ντόναλντ Τραμπ στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι - Δεν τον έχουν ανάγκη!

Ειδικότερα ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε μια ανάρτηση στο Twitter στην οποία ανέφερε τα εξής:

"Είμαι μεγάλος θαυμαστής και φίλος της Βασίλισσας αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου. Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Χάρι, που άφησε το παλάτι, θα μείνει μόνιμα στον Καναδά. Τώρα έχουν φύγει από τον Καναδά και έχουν έρθει στις ΗΠΑ. Ωστόσο το κράτος δε θα πληρώσει για την ασφάλειά τους. Πρέπει να πληρώσουν» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ!"

Το ζευγάρι ωστόσο φαίνεται να μην τον έχει ανάγκη, καθώς εκπρόσωπός τους δήλωσε αναφορικά με την ανάρτηση του Τραμπ ότι ποτέ δεν ζήτησαν να πληρωθεί η ασφάλειά τους από τον πρόεδρο και ότι θα καλύψουν τα έξοδα από τα δικά τους χρήματα.