Ανατριχίλα! Κάποιος έκανε ανάρτηση στο Instagram του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ

Τι έγραφε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχίλα! Κάποιος έκανε ανάρτηση στο Instagram του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ

Μια ανάρτηση έγινε στο Instagram του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος πέθανε πριν από λίγο καιρό. Πρόκειται για το πρώτο ποστ που βλέπουμε στον λογαριασμό του νεκρού μπασκετμπολίστα, μετά και τον θάνατό του.

Ο Κόμπι Μπράιαντ πέθανε πριν από λίγο καιρό στο φρικτό δυστύχημα που είχε με το ελικόπτερο. Μαζί του την ζωή τους έχασαν 8 ακόμα άτομα, ανάμεσα στα οποία και η 13χρονη του Τζίτζι. Τώρα στον λογαριασμό του άσσου του NBA στο Instagram μπορεί κανείς να δει μια νέα ανάρτηση.

Φυσικά ο λογαριασμός του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης παρέμενε ανενεργός ήδη από τις 26 Ιανουαρίου και λογικό καθώς ο σπουδαίος μπασκετμπολίστας έφυγε από την ζωή. Το τελευταίο ποστ δεν που είχε κάνει ο ίδιος ήταν για τον Λεπρόν Τζέιμς και είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω.

Κόμπι Μπράιαντ: Ποιαν είναι η ανάρτηση που έγινε στο Instagram του;

Μια νέα ανάρτηση λοιπόν φιγουράρει πλέον στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ το ίδιο ποστ έχει ανεβάσει και η σύζυγός του στον δικό της λογαριασμό. Μιας και αναφερθήκαμε στην Βανέσα Μπράιντ να πούμε ότι πλέον προσπαθεί να αλλάξει την διαθήκη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα. Τι έχει γίνει και το θέλει αυτό;

Ποια είναι όμως η νέα ανάρτηση; Πρόκειται στην ουσία για το promo του βιβλίου του άσσου του NBA που φέρει τον τίτλο «The wizenard series».

Το βιβλίο έχει ήδη βγει σε κυκλοφορία, ενώ αναμένεται να βγουν και άλλα. Το θέμα του είναι η αγάπη του Κόμπι για το μπάσκετ αλλά αφορά και γενικά τα παιδιά και τον αθλητισμό.

Ορίστε και η ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό του Κόμπι Μπράιντ με το βιβλίο