Επιβεβαιώθηκε η είδηση για τον Γιώργο Λιάγκα από το Happy Day

Πότε επιστρέφει ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιβεβαιώθηκε η είδηση για τον Γιώργο Λιάγκα από το Happy Day

To Happy Day επιβεβαίωσε την είδηση για τον Γιώργο Λιάγκα. Ποια είναι αυτή; O ΣΚΑΙ σκέφτεται έναν άλλο τρόπο για να αξιοποιήσει τον παρουσιαστή τώρα που οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν προβάλλονται.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν σταματήσει εδώ και καιρό στον ΣΚΑΙ και τη θέση τους έχουν πάρει έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές με θέμα την πανδημία που υπάρχει σ’ όλο τον κόσμο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψουν ακριβώς οι παρουσιαστές στην θέση τους ξανά. Υπάρχουν όμως κάποιες σκέψεις για κάποιους όπως ο Γιώργος Λιάγκας να χρησιμοποιηθούν αλλιώς, εφόσον έχουν συμβόλαιο με το κανάλι.

Η εκπομπή "Ευχυτείτε" πριν μερικές ημέρες είχε αναφέρει πως έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΙ στον παρουσιαστή να κάνει τηλεοπτική εκπομπή στις 17.30 μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.

Λίγες μέρες μετά την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και η εκπομπή Happy Day, λέγοντας πως είναι πολύ πιθανόν ο παρουσιαστής να παρουσιάσει κάποια ενημερωτική εκπομπή μέχρι τα πράγματα να επιστρέψουν στην κανονικότητα τους και να αρχίσει και πάλι το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα".

Η επιβεβαίωση της είδησης για τον Γιώργο Λιάγκα από το Happy Day

Με αφορμή λοιπόν ότι ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον ΣΚΑΪ μετά το Πάσχα με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Άκουσα για τον Γιώργο Λιάγκα ότι συζητά για ενημερωτική εκπομπή».

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου επιβεβαίωσε πως το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι, αφού πληρώνεται, όπως και άλλοι και η ψυχαγωγική εκπομπή του δεν βγαίνει στον αέρα για να παρουσιάσει μία ενημερωτική εκπομπή. το απόγευμα στο κανάλι του Φαλήρου «Θα μπορούσε κάλλιστα να παρουσιάσει εκπομπή ενημερωτικά ο Λιάγκας και έπεσε στο τραπέζι το όνομά του… αλλά προς το παρόν δεν τίθεται τέτοιο θέμα» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου!