Κλείστηκε στο σπίτι η Χριστίνα Μπόμπα και... διαφημίζει πιτζάμες

Η καραντίνα δεν την σταματά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κλείστηκε στο σπίτι η Χριστίνα Μπόμπα και... διαφημίζει πιτζάμες

Η Χριστίνα Μπόμπα τα κάνει όλα παρόλο που είναι κλεισμέη μέσα στους τέσσερις τοίχους εδώ και πολλές ημέρες. Μάλιστα διαφημίζει ακόμα και πιτζάμες! Η ίδια και ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό, ωστόσο παραμένουν στο σπίτι τους.

Όλοι είμαστε κλεισμένοι μέσα αυτό το διάστημα, λόγω της πανδημίας που έχει φέρει μέχρι και απαγόρευση της κυκλοφορίας. Η Χριστίνα Μπόμπα, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν από τα πρώτα διάσημα ζευγάρια που έγινε γνωστό ότι έχουν τον ιό και έτσι είναι σπίτι ήδη αρκετές ημέρες.

Μπορεί πλέον να είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους, ωστόσο η καραντίνα φυσικά δεν έχει τελειώσει με το διάσημο ζευγάρι να κάνει συχνά πυκνά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας τα όσα κάνουν μέσα στο σπίτι, αλλά και ενημερώνοντας μας για την κατάσταση της υγείας τους.

Αν και μένει σπίτι τα κάνει όλα η Χριστίνα Μπόμπα

Μπορεί να είναι σε καραντίνα αλλά όπως μας δείχνουν και οι αναρτήσεις που κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μπόμπα έχει βρει διάφορους τρόπους για να περνά τον χρόνο της, αλλά και ταυτόχρονα να προσέχει και τον εαυτό της.

Από την μαγειρική, μέχρι την γυμναστική και τα αστεία βίντεο στα social media, το πρόγραμμα της όμορφης influencer φαίνεται να είναι γεμάτο, ακόμα και τώρα που έχουμε καραντίνα. Η ίδια ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να διαφημίζει πιτζάμες. Τι καλύτερο τώρα με την αυτο-καραντίνα!

Ειδικότερα όπως θα δείτε και στο story που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα μαγείρεψε ένα λαχταριστό, αλλά και υγιεινό γεύμα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και την καθημερινή της άσκηση. Τι είχε το μενού; Ψάρι και συγκεκριμένα τσιπούρα!

Η αλήθεια είναι πως τώρα που όλοι είμαστε σπίτι το μαγείρεμα είναι μια ιδανική λύση τόσο για να περάσουμε δημιουργικά τον χρόνο μας, όσο φυσικά και να τραφούμε σωστά,αφού πλέον έχουμε τον χρόνο να το κάνουμε. Και φυσικά μην ξεχνάμε και το σώμα μας!

Χριστίνα Μπόμπα με φαγητό

Χριστίνα Μπόμπα στο σπίτι