Έτσι "έριξε" την Μαρία ο Δημήτρης από το MasterChef - "Είναι γύπας"

Το επιβεβαίωσε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι

Οι φήμες ήθελαν εδώ και καιρό την Μαρία και τον Δημήτρη Μπέλλο να είναι ζευγάρι και τώρα η παίκτρια του MasterChef πέταξε μερικά σχόλια που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν! Μάλιστα η ίδια χαρακτήρισε τον Μπέλλο ως "γύπα" και μας είπε εμμέσως πλην σαφώς πως την "έριξε".

Ήδη από χθες είχε κυκλοφορήσει και η συνέντευξη που είχε δώσει η Μαριάννα, η οποία και αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής του Star. Η πρώην παίκτρια είχε ερωτηθεί μεταξύ άλλων για το ποιους θεωρεί φαβορί στο παιχνίδι, αλλά και για το αν υπάρχει ειδύλλιο μέσα στο σπίτι.

"Ναι είναι ζευγάρι ο Δημήτρης με την Μαρία" ήταν τα λόγια που είπε η Μαριάννα μιλώντας στον δημοσιογράφο.

Τι είπε η Μαρία από το MasterChef για τον Δημήτρη Μπέλλο - Τον χαρακτήρισε "γύπα"!

Τώρα λοιπόν ήρθε άλλο ένα "λαβράκι" από το χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού μαγειρικής, με την Μαρία να μιλά για τον Μπέλλο και να μας αποκαλύπτει το πως γνωρίστηκαν. Έμμεσα παραδέχτηκε λοιπόν ότι είναι σε σχέση - άλλωστε ήδη την είδαμε να "τα παίρνει" και με μια πρώην παίκτρια που διεκδίκησε τον Δημήτρη.

Όλα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής στο οποίο είδαμε παίκτες από το παρελθόν να επιστρέφουν στο πλατό για μια ακόμα δοκιμασία.

MasterChef Δημήτρης - Μαρία

Η Μαρία λοιπόν μιλώντας με τον Δημήτρη Τσίκιλη μας αποκάλυψε αν γνώριζε από πριν τον Δημήτρη ή αν όλα ξεκίνησαν μέσα στο παιχνίδι. Ειδικότερα ο Τσίκιλης την ρώτησε αν ήταν από πριν μαζί ή έγινε μέσα στο παιχνίδι, με την ίδια να του απαντάει χαρακτηριστικά:

"Στο παιχνίδι, αλλά δούλευα εδώ και έναν χρόνο με τον φίλο του. Είναι γύπας, με ακολούθησε στο Instagram πριν το παιχνίδι. Από αυτούς είναι"!