Η έκκληση της Ιωάννας Τούνη για την Bubblegun

Τι έγραψε στο Instagram;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η έκκληση της Ιωάννας Τούνη για την Bubblegun

Μια έκκληση έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για την εταιρία της, την Bubblegun και νομίζω θα σε ενδιαφέρει πολύ!

Μια ανάρτηση με μεγάλο ενδιαφέρον έκανε η Ιωάννα Τούνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν θες να δουλέψεις και εσύ μαζί της, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία.

H Bubblegun είναι η εταιρία ρούχων που έχει η όμορφη influencerη οποία τώρα φαίνεται να ζητά και νέα άτομα! Στον λογαριασμό της στο Instagram βρήκαμε λοιπόν την ανάρτηση - αγγελία που έκανε και νομίζουμε πως θα σε ενδιαφέρει πολύ.Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ποιο είναι αυτό που ζήτησε η Ιωάννα Τούνη από τους followers της;

Ποια είναι η έκκληση που κάνει η Ιωάννα Τούνη; - Ψάχνει κόσμο για την Bubblegun!

Η ιωάννα Τούνη λοιπόν είναι προς αναζήτηση νέων influencer για να διαφημίσουν τα ρούχα που λανσάρει το μαγαζί της. Η ίδια έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην ανάρτηση που έκανε στα social media και αν θες μπορείς να στείλεις και εσύ μια φωτογραφία στου.

Όπως γράφει η Τούνη χαρακτηριστικά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλε την πιο καλλιτεχνική σας φωτογραφία στο bubblegun_@outlook.com και θα μπορέσετε έτσι και εσείς να διεκδικήσετε την ευκαιρία να δουλέψετε μαζί με την ομάδα της. Να πούμε ότι η ανάρτηση έγινε πριν από λίγη ώρα και ήδη έχει χιλιάδες likes στο Instagram.

"influencers needed. Το έχεις με τις φωτογραφίες; Θες να μπεις στο team του Bubblegungirls; Στείλε μας την πιο καλλιτεχνική σου φωτογραφία και ίσως είσαι εσύ η επόμενη influencer μας" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που ακολουθεί η Τούνη, η οποία μπορεί να είναι σε καραντίνα αλλά δεν ξεχνά την δουλειά!

bubblegun Ιωάννα Τούνη