Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show

Τι ανακοίνωσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show

Μια ανακοίνωση έκανε η Φαίη Σκορδά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show. Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την late night εκπομπή του ΑΝΤ1 που δεν περιμέναμε με τιποτα;

Οι περισσότερες εκπομπές έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας και έτσι δεν προβάλλονται, ενώ αρκετές σειρές αλλά και τα ριάλιτι έχουν σταματήσει τα γυρίσματα τους, μέχρι όλα να επιστρέψουν και πίσω στην φυσιολογική καθημερινότητα τους.

Μια από αυτές τις εκπομπές ήταν και το The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ωστόσο η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η εκπομπή θα επιστρέψει σήμερα και μάλιστα θα είναι και live.

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show

«Η εκπομπή The 2night show κάνει πρεμιέρα απόψε προσαρμοσμένη στην επικαιρότητα. Πρεμιέρα απόψε στις 00:15 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχοντας βέβαια μαζί του τον Ραπτάκη, τον Λαμπρόπουλο και τον Θανάση Πασσά.

Με καλεσμένους μέσω skype… διαβάζω το δελτίο τύπο τώρα που ήρθε από τον ΑΝΤ1 θα υπάρξουν και στιγμές με τραγουδιστές αλλά και challenge αυτά που κάνουνε… Τηλεφωνικές συνδέσεις και παιχνίδια… Επιστρέφει ο Γρηγόρης! Καλή επιτυχία να πούμε!»Τον καιρό που δεν είχε εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμεινε στο σπίτι και μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

O Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει live, προσαρμόζει την εκπομπή του στη νέα πραγματικότητα και μας δίνει ραντεβού για μια διαφορετική late night συνάντηση Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 00:15, στον ΑΝΤ1. Μαζί του ο Νικόλας Ράπτης και ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Ο Γρηγόρης και η παρέα του θα σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σε ένα δίωρο όπου όλα θα έχουν τη θέση τους, και η ενημέρωση και η ψυχαγωγία:

Συνδέσεις, μέσω Skype, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, αλλά και με γνωστά πρόσωπα που βιώνουν τη δύσκολη αυτή περίοδο, μένοντας στο σπίτι. Βίντεο επικαιρότητας, αλλά και βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν εντύπωση με το περιεχόμενό τους. Μουσικές στιγμές με τραγουδιστές που θα τραγουδούν live για το τηλεοπτικό κοινό. Παιχνίδια, challenges και τηλεφωνικές συνδέσεις με τηλεθεατές.

«Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τετάρτη – Πέμπτη και Παρασκευή στις 00:15, στον ΑΝΤ1.