"Δεν μου προτάθηκε να συνεχίσω στο Ευτυχείτε" - Η αποκάλυψη στον αέρα της Κατερίνας Καινούργιου στο Opentv

Τι ειπώθηκε στην εκπομπή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Ποιος ήταν αυτός που είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Opentv ότι δεν του προτάθηκε να συνεχίσει στο "Ευτυχείτε";

Έχουμε και λέμε! Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Open για πολλά και διάφορα, ενώ σε κάποιο σημείο η κουβέντα ήρθε και σε κάτι που είχε πει αυτός στο παρελθόν και είχε "ενοχλήσει" την παρουσιάστρια.

Ειδικότερα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, που μένει σπίτι του σχολίασε στην εκπομπή τις Άγριες Μέλισσες, την ελληνική τηλεόραση και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Απάντησε δε, όπως είπαμε και στο παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου για μία δήλωσή του ενώ μίλησε και για τους celebrities που νιώθουν την ανάγκη να ανακοινώσουν μέσα από τα social media ότι έχουν κορωνοϊό.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε την αποκάλυψη για το "Ευτυχείτε" στον αέρα του Opentv και στην Κατερίνα Καινούργιου

Η αποκάλυψη ήρθε με αφορμή τα όσα του είπε η παρουσιάστρια για το παράπονο που είχε από εκείνον. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τότε έκανε γνωστό και το ότι δεν του έγινε πρόταση να συνεχίσει στην εκπομπή.

"Θα σου πω κάτι που με είχε στεναχωρήσει. Είδα μια συνέντευξη που είχες δώσει και σε είχαν ρωτήσει για διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα και σου λένε Κατερίνα Καινούργιου και λες “πολύ όμορφη τέλος”. Σαν κάτι, ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα” είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με τον Γιαννόπουλο να της απαντά τα εξής:

"Ωραίο κορίτσι είπα ναι. Είναι το γνωστό πρόβλημα με τα μοντάζ. Στη συγκεκριμένη εκπομπή που με ρωτάει πρόσωπα και απαντάω μονολεκτικά, έχω μιλήσει για μας και για τη συνεργασία μας 10 λεπτά πριν αναλυτικότατα, εξηγώ ότι δεν συνεργαζόμαστε φέτος, ότι ήταν συναινετικό διαζύγιο. Να το πω τώρα που είμαι και στην εκπομπή, δεν μου προτάθηκε να συνεχίσω, αλλά ούτε εγώ ρώτησα ποτέ αν θα συνεχίσω. Όταν φτάσαμε στο δικό σου όνομα είπα τι άλλο να πω, τα έχω πει πριν". Να πούμε βέβαια ότι και η Καινούργιου από την μεριά της έκανε μια αποκάλυψη, αναφορικά με την σχέση της.

Ορίστε και το βίντεο από τα όσα είπε στην εκπομπή