Με κορωνοϊό γνωστός ποδοσφαιριστής - «Το δέρμα του είχε γίνει γκρι»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υγεία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κορωνοϊό γνωστός ποδοσφαιριστής - «Το δέρμα του είχε γίνει γκρι»

Θετικό στο τεστ για τον φονικό κορωνοϊό διαγνώστηκε ακόμη ένας γνωστό ποδοσφαιριστής. Οι αποκαλύψεις που έγιναν για την υγεία του και την «μάχη» δίνει, συγκλονίζουν. «Το δέρμα του είχε γίνει γκρι. Δίνει μάχη ζωής», περιέγραψε η σύζυγος του.

Ο λόγος για τον 46χρονο σήμερα θρύλο Τούρκο ποδοσφαιριστή, Ρουστού ο οποίος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και δίνει μάχη με τον κορωνοϊό για να κρατηθεί στη ζωή.

Η σύζυγος του, Ιζίλ Ρετσμπέρ, περιέγραψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με μια ανάρτηση της στους διαδικτυακούς της φίλους, τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας,Ρουστού .

«Οι προηγούμενες 72 ώρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά ελπίζω από 'δω και πέρα η κατάσταση να είναι καλύτερη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοηθούν και είναι στο πλευρό μας. Είναι μια μάχη ζωής, μια μάχη ενός ανθρώπου κόντρα σε έναν νέο ιό άγνωστο ως τώρα. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη διάγνωση, διότι ο κορονοϊός φτάνει γρήγορα στους πνεύμονες. Ο Ρουστού είχε πυρετό επί μέρες, ήταν εξαιρετικά αδύναμος και χωρίς όρεξη. Το δέρμα του είχε γίνει γκρι, ανέπνεε με δυσκολία και είχε έντονο βήχα. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει», έγραψε στην ιστορία του λογαριασμού της.

Πριν από λίγες ημέρες, ένα νεαρός ποδοσφαιριστής πέθανε από τον κορωνοϊό...

κορωνοϊός γνωστός ποδοσφαιριστής

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής Ρουστού που έχει κορωνοϊό;

Ο Ρουστού Ρετσμπέρ r είναι πρώην διεθνής Τούρκος τερματοφύλακας, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις: Φενερμπαχτσέ, Μπαρτσελόνα και την Μπεσίκτας.

Ο Ρουστού είχε μεγάλο ρόλο και στην επιτυχία της Εθνικής του, στο Μουντιάλ του 2002, στο οποίο οι Τούρκοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση. Ο Ρουστού εντάχθηκε στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, μέσω των καλών του εμφανίσεων. Επίσης, κρατάει το ρεκόρ συμμετοχών με τη φανέλα της χώρας του, με 120 συμμετοχές. Το ντεμπούτο του το έκανε το 1994 κόντρα στην Ισλανδία και το τελευταίο του, με τη Φινλανδία.

Το 2002, κηρύχθηκε από ψηφοφορία ως ο καλύτερος Ευρωπαίος τερματοφύλακας της χρονιάς, και μπήκε στην Ομάδα της Χρονιάς της UEFA. Το 2004, ονομάστε ως ένας από τους 125 καλύτερους ποδοσφαιριστές εν ζωή, από τον Πελέ, και μπήκε στη FIFA 100. Ο Ρουστού αποσύρθηκε από την ΕΘνική του ομάδα μετά το Ευρωπαϊκό του 2008, έχοντας έως τότε 118 συμμετοχές, όμως κλήθηκε ξανά μετά από έναν χρόνο και έπαιξε κόντρα στην Ισπανία στις 28 Μαΐου 2009. Ωστόσο, το οριστικό αντίο φαίνεται να το είπε, μόλις 3 χρόνια αργότερα, σε ένα αγώνα κόντρα στην Φινλανδία τον Μάη του 2012.