Ελένη Μενεγάκη: Συγκινεί η αναφορά της σε έναν δικό της άνθρωπο - "Μου λείπει"

Τι είπε στην εκπομπή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Συγκινεί η αναφορά της σε έναν δικό της άνθρωπο -

Η Ελένη Μενεγάκη μας συγκίνησε από τον αέρα της εκπομπής της στον Alpha, καθώς έκανε μια αναφορά σε ένα πολύ δικό της άνθρωπο ο οποίος, όπως είπε της λείπει περισσότερο από όσο νόμιζε.

Ειδικότερα η Ελένη Μενεγάκγη άνοιξε σήμερα την εκπομπή της με μια σύνδεση από την Κάρυστο. Το συγκεκριμένο μέρος έχει ιδιαίτερη σημασία για την όμορφη παρουσιάστρια καθώς είναι από εκεί.

Έτσι καθώς μίλησε για την Κάρυστο δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον πολύ δικό της άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται στο συγκεκριμένο μέρος. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ότι της έλεγε πάντα να λέει κάτι στην εκπομπή της για την Κάρυστο. Ποιο είναι όμως αυτό το πρόσωπο;

Η αναφορά που έκανε η Ελένη Μενεγάκη που μας συγκίνησε - Ποιος δικός της άνθρωπος της λείπει;

Ειδικότερα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μητέρα της, η οποία όπως είπε της έλεγε να μιλά για την Κάρυστο στην εκπομπή της και να μην αδικεί αυτό το μέρος.

"Δεν πρόλαβα να πω στην μάνα μου ότι σήμερα έχω σύνδεση με Κάρυστο, από τα πολλά τηλεφωνήματα που έχουμε μεταξύ μας. Αυτό το λέω γιατί πάντα, όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση – σχεδόν 30 – από τότε που δεν με ήξερε κανείς μου έλεγε η μάνα μου “Πες κάτι για την Κάρυστο”.

Η Κάρυστος καταπληκτικό μέρος και δίπλα από την Αθήνα. Μπαίνεις στο ferry boat και σε πενήντα λεπτά είσαι Μαρμάρι ή πας γύρω γύρω και πας με την παντόφλα που κάνεις μισή ωρίστα.

Σας τα λέω όλα αυτά γιατί τριάντα χρόνια η μαμά μου που πολύ την μνημονεύω τις τελευταίες ημέρες, δεν ξέρω γιατί. Πρέπει πραγματικά να μου λείπει περισσότερο από όσο νομίζω. Η μαμά μου, μου τα έλεγε πάντα ότι είναι ο τόπος μας.

Από εκεί είναι το Μπιθικωτσέικο, είναι το ένα κομμάτι από το σόι μου. Η μαμά μου αισθανόταν ότι τον αδικούσα αυτό το τόπο" είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Βέβαια συγκινητικά ήταν και τα όσα είχε πει για τον Σωτήρη Τσιόδρα.