Αγκαλίτσες και μαγειρέματα για την Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη της - "Καμία πρωτότυπη ιδέα"; 

Πώς τα περνάνε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγκαλίτσες και μαγειρέματα για την Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη της -

Η Υβόννη Μπόσνιακ μένει αυτόν τον καιρό μέσα μαζί με την μικρή κορούλα της και οι αγκαλίτσες είναι φυσικά στο καθημερινό "μενού" μαμάς και κόρης. Η ίδια ανέβασε ένα story που μας δίνει ιδέες για το τι κάνει στο σπίτι με το κοριτσάκι της. Η φωτογραφία τους είναι πολύ γλυκιά.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι και αυτή σε αυτο-καραντίνα, αφού οι εξελίξεις με τον COVID19 είναι ραγδαίες και έχουν φέρει απαγόρευση της κυκλοφορίας. Έτσι η διάσημη μαμά περνά αρκετό χρόνο με την κορούλα της, ενώ κάνει και σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας πως τα περνάει μέσα στο σπίτι.

Αυτές τις ημέρες τα social media έχουν πάρει φωτιά καθώς είναι ένα μέσο για να απασχοληθεί κανείς μέσα στο σπίτι, αλλά φυσικά και για να επικοινωνήσει με φίλους και γενικά με τον κόσμο.

Έτσι και η Υβόννη Μπόσνιακ μας έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις τα όσα κάνει στον χώρο της. Μάλιστα μας έδειξε και πόσο καλή μαγείρισσα είναι ανεβάζοντας δε ολόκληρη την συνταγή για το λαχταριστό κέικ που έφτιαξε. Αν θες να δοκιμάσεις, μπορείς να την βρεις εδώ.

Η Υβόννη Μπόσνιακ κάνει αγκαλίτσες με την κόρη της και δίνει ιδέες

Η Υβόννη Μπόσνιακ λοιπόν ανέβασε στο Instagram μια εικόνα με εκείνη και την κορούλα της, η οποία έχει το χεράκι της μέσα στο πρόσωπό της μαμάς της.

Η γυναίκα του Αντώνη Ρέμου έγραψε πάνω στην φωτογραφία σε επανάληψη τα εξής: μαγειρεύουμε, ζωγραφίζουμε, χειροτεχνίες, παίζουνε παζλ, αγκαλίτσες".

Αυτό ήρθε ως απάντηση σε ερώτηση που της έκανε χρήστης για το πως περνάει τον χρόνο της με την κορούλα της και για το αν έχει κάποιο πρωτότυπη ιδέα για δημιουργική απασχόληση. Ε λοιπόν η Υβόννη Μπόσνιακ έδωσε πολλές!

Υβόννη Μπόσνιακ σπίτι με κόρη