Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την μικρή Μαρίνα και έκανε αδιανόητες αποκαλύψεις

Τι ψέμα της είπε η μικρή;

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την μικρή Μαρίνα και έκανε αδιανόητες αποκαλύψεις
News 01.04.2020 18:51
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στη σημερινή εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μιλήσει για την μικρή της κόρη Μαρίνα και μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια έκανε μερικές αδιανόητες αποκαλύψεις για ένα ψέμα που της είπε η μικρή όταν έπρεπε να κάνει τα μαθήματά της.

Μιλώντας με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να σχολιάσει το πώς λειτουργεί η όλη κατάσταση με τα παιδιά στο σπίτι και ιδιαίτερα με τα πιο μικρά που πάνε στο νηπιαγωγείο.

Μόλις η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε την συνεργάτιδά της θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι λέγοντας:

«Μιλάω στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου την οποία δεν βλέπετε αλλά είναι εδώ κάθε μέρα. Εμείς έχουμε αρκετές απώλειες εδώ στην εκπομπή. Κάποιοι που έφυγαν οριστικά, κάποιοι άλλοι που για άλλους λόγους είναι στο σπίτι τους… Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε πολύ μεγάλες ανάγκες στο γραφείο και μέχρι να έρθουν καινούρια πρόσωπα πρέπει κάπως να τα καλύπτουμε όλοι όλα με ένα τρόπο. Οπότε, την Ελιάνα δεν την βλέπετε αυτές τις μέρες. Εδώ είναι αλλά είναι επάνω».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνέχεια στην κόρη της, η οποία έχει μόλις αρχίσει να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο, ωστόσο τόσο καιρό που έχει μείνει στο σπίτι φαίνεται πως και αυτή το έχει ξεχάσει, με αποτέλεσμα να μην κάνει τις εργασίες που της έστειλε η δασκάλα της και να λέει μερικά αθώα ψεματάκια στη μαμά της.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε:

«Πάνω που πάνε να ξεκινήσουν έχουν φίλες τη δασκάλα τους, μαθαίνεις να την ξυπνάς το πρωί. Η κόρη μου τις πρώτες μέρες με ρώταγε έχω μαμά σήμερα σχολείο; Τώρα νομίζω το έχει ξεχάσει το σχολείο.

Τη ρώτησα τις προάλλες αν έκανε αυτά που της έστειλε η δασκάλα της και μου λέει «Θα τα κάνω με την αδερφή μου τη Βαλέρια». Λίγο πιο μετά που τη ρώτησα αν τις είχε κάνει γυρνάει και μου απαντάει «Είχε πολύ διάβασμα η Βαλέρια δεν μπορούσε».

Νωρίτερα μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και στη μαμά της που της λείπει και δεν μπορεί να τη δει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι μνήμες της φέρνει στο μυαλό η καραντίνα

Ελένη Μενεγάκη: Την "πιάσαμε" στο δρόμο για το σπίτι - Η απίστευτη κίνηση στους φωτογράφους

Share