Η Φαίη Σκορδά γύρισε με άλλο αέρα - Το look που συζητήθηκε

Πρόσεξες την αλλαγή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά γύρισε με άλλο αέρα - Το look που συζητήθηκε

Η Φαίη Σκορδά έχει γυρίσει στην εκπομπή της εδώ και λίγες μέρες μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, ωστόσο φαίνεται πως έχει έρθει με τελείως διαφορετικό αέρα και με ένα νέο look το οποίο συζητήθηκε αρκετά από όσους παρατήρησαν την αλλαγή!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά την 14ήμερη καραντίνα στην οποία υποβλήθηκε και φαίνεται πως έχει έρθει πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Μάλιστα στην πρώτη της εκπομπή, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε και τι ήταν αυτό που την είχε φοβίσει περισσότερο όταν έμαθε ότι είναι θετική στον ιό.

Συγκεκριμένα, λίγοι είναι αυτοί που παρατήρησαν την αλλαγή που έκανε η Φαίη Σκορδά στα μαλλιά της. Από τη Δευτέρα που γύρισε στο «Πρωινό», η παρουσιάστρια έχει πιο κοντά μαλλιά από αυτά που την είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες μέρες.

Το νέο της look την έχει ανανεώσει σημαντικά και μπορούμε να πούμε πως της πάει ακόμα περισσότερα απ' ότι το προηγούμενο μιας και αναδεικνύει με τον πιο υπέροχο τρόπο το πρόσωπό της.

Εσείς τι λέτε; Προτιμάτε το προηγούμενο ή αυτό το look;

Φαίη Σκορδά μαλλιά

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για την επιστροφή της και πάλι στο Πρωινό

Η Φαίη βγήκε στον αέρα και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της ενώ στο πλευρό της είχε μόνο δυο συνεργάτες της.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την ανησυχία και τα περαστικά σας, βάση των οδηγιών του ΕΟΔΥ, μου είπαν ότι μπορώ να επανέλθω στην καθημερινότητα μου και αφού τα περισσότερα προγράμματα και οι εκπομπές ψυχαγωγίας είναι στον αέρα είμαστε και εμείς στο πόστο μας και θα προσπαθήσουμε για αυτή την πρωτόγνωρη πραγματικότητα να προσαρμόσουμε με θέματα την εκπομπή και με αισιοδοξία. Στο πλατό είναι η Αφροδίτη και ο Δημήτρης, αλλά και ο Βασίλης που θα μας μαγειρέψει. Δεν είπα πολλά γιατί το θεωρούσα μικροπρεπές να απαντήσω» είπε η παρουσιάστρια.