Θρήνος - Πέθανε ο Κωνσταντίνος Λεβαντής

Ήταν μόλις 42 χρονών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε ο Κωνσταντίνος Λεβαντής

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως χθες βράδυ πέθανε σε ηλικία 42 ετών, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής από ανακοπή, είδηση που έκανε γνωστή ο καλός του φίλος και σκηνοθέτης, Γιώργος Βούλγαρής.

Με ανάρτηση του ηθοποιού, συγγραφέα και σκηνοθέτη έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του ταλαντούχου ηθοποιού, που υπέστη ανακοπή καρδιάς το βράδυ της Τρίτης (31/3), σε ηλικία 42 ετών.

Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση για τον καλλιτεχνικό χώρο, αφού σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ηθοποιός του Star Wars μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

«Με τσακίσες Κωνσταντίνε....

Απότομη και άδικη αυτή η αυλαία....

Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα....

Καλό ταξίδι λεβέντη μου... Το θέατρο πενθεί...

Αχ ρε Κωνσταντίνε....» έγραψε ο σκηνοθέτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μάλιστα σε ερώτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ο Γιώργος Βούλγαρης απάντησε ότι ο Κωνσταντίνος έφυγε από ανακοπή καρδιάς, και αφού υπέστη έμφραγμα.

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Λεβαντής

Ο Κωνσταντίνος Λεβαντής γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Θεατρικό Eργαστήρι Β. Διαμαντόπουλου (1996) και από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης “Αθηναϊκή Σκηνή” (2013). Με πλούσιο βιογραφικό τόσο στο θέατρο όσο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 2016 του απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου (Θέατρο Eliart) για την παράσταση Γ.Τ.Π. (σκηνοθεσία, σενάριο). Το 2004 συμμετείχε στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνας στο ρόλο του Θεριστή.

Ο Κωνσαντίνος ήταν παντρεμένος με την ενδυματολόγο Δώρα Βάβουλα και απέκτησαν ένα κοριτσάκι τη Χλόη 4 χρονών. Ο Κωνσταντίνος είχε αποφοιτήσει από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Αθηναϊκή Σκηνή και είχε παίξει σε αρκετές ταινίες θεατρικές παραστάσεις και διαφημιστικά σποτ ενώ εκάνε συχνά παραστάσεις stand up comedy.