Η φωτογραφία της Δούκισσα Νομικού από τα παλιά και το απίστευτο σχόλιο της

Δεν πάει το μυαλό σας τι έγραψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Δούκισσα Νομικού από τα παλιά και το απίστευτο σχόλιο της

Μια φωτογραφία από τα παλιά μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού με τους διαδικτυακούς της φίλους χθες, Τετάρτη 1 Απριλίου και το σχόλιο που έγραψε επάνω ήταν... απίθανο με αποτέλεσμα να τσεκάρουμε ξανά την ανάρτηση της, αφού μας «ψάρωσε» στην αρχή.

Χθες, Πρωταπριλιά πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities οι οποίοι θέλησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram να κάνουν την φάρσα τους. Ανάμεσα τους και η παρουσιάστρια - μοντέλο η οποία έκανε μια πιο ήρεμη, όπως για παράδειγμα σαν αυτής της Ελένης Χατζίδου.

Η Δούκισσα Νομικού ειδικά τώρα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι πιο ενεργή χρήστης του Instagram και επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω αναρτήσεων που πραγματοποιεί, κυρίως μέσα στο σπίτι της.

Έτσι χθες, θέλησε να αναδημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία είχαν επισημάνει. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε πριν από περίπου 6 χρόνια. Ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού ήθελε να κάνει πλάκα και έγραψε στην ανάρτηση της «Φυσικά και το θυμάμαι, ήταν η τελευταία ημέρα της πενταήμερης (3ης Γυμνασίου)».

Αυτή είναι η φωτογραφία από τα παλιά

Δούκισσα Νομικού Instagram

Λίγες ώρες νωρίτερα η Δούκισσα Νομικού έκανε ακόμη μια απίστευτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, θα "λιώσετε" μιας και η μικρή έχει φορέσει την πιο γλυκιά ροζ τουτού και έχει μεταμφιεστεί στην πιο όμορφη μπαλαρίνα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, θέλησε να ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram καλό μήνα σε όλους και έτσι μοιράστηκε την πιο αξιολάτρευτη φωτογραφία της μικρής Αναστασίας, στην οποία της έχει φορέσει μία ροζ τουτού.

«Καλό μήνα από μια μπαλαρίνα που χάθηκε στη ζούγκλα! Υγεία σε όλους» έγραψε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε την πιο ξεχωριστή φωτογραφία. Όπως ήταν επόμενο τα likes των διαδικτυακών της φίλων, όπως και τα likes για «καλό μήνα» έπεσαν σαν την βροχή.