«Έσκασε» διπλή ανακοίνωση από την Αθηνά Οικονομάκου - Τι συμβαίνει;

Πολύ ευχάριστο γεγονός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασε» διπλή ανακοίνωση από την Αθηνά Οικονομάκου - Τι συμβαίνει;

Μια διπλή και πολύ χαρμόσυνη είδηση «έσκασε» μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Αθηνάς Οικονομάκου και συγκεκριμένα, από την ίδια εν μέσω καραντίνας, οι οποίες είναι πολύ ευχάριστες. Τι συμβαίνει και απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους;

Η ηθοποιός, καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ειδικά τώρα που βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της με την οικογένεια της, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τα αυστηρά μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση για τον περιοδικό της.

Πολλές φορές μας έχει αποκαλύψεις πως περνάει στο σπίτι αυτές τις ημέρες, μαζί με το σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και τον καρπό του έρωτα τους. Τον γιο τους, Μάξιμο, ο οποίος είναι κύρια προτεραιότητα τους και η μεγαλύτερη αδυναμία τους.

Ωστόσο, μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να μένει στο σπίτι και το κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι να έχει κλείσει μέχρι νεωτέρας, όμως αυτό δεν πάει να πει πως δεν δουλεύει. Μάλιστα, μέσα από μια ανάρτηση της πριν μερικές ημέρες, μας είχε δείξει ποιο είναι το γραφείο της μέσα στο σπίτι και πάθαμε πλάκα.

Συγκεκριμένα, τόσο η διαδικτυακή σελίδα του «All over» με τα κοσμήματα που σχεδιάζει η ίδια, όσο και η συλλογή ρούχων «Project Soma» που σχεδιάζει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη, εξακολουθούν να είναι ανοιχτές και να λειτουργούν για όσες γυναίκες θέλουν να κάνουν τις αγορές τους online.

Η διπλά ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου, πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια πολύ ευχάριστη και διπλά ανακοίνωση με τις διαδικτυακές της φίλες. Συγκεκριμένα, όπως είπε σε λίγο καιρό θα έρθει η νέα συλλογή του «Project Soma» για την φετινή Άνοιξη.

Ενώ από την άλλη όλη την συλλογή του Φθινοπώρου μπορείς να την βρεις σε έκπτωση και να αγοράσεις αγαπημένα σου κομμάτια, με απίστευτα χαμηλές τιμές.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Project Soma