Έσκασαν τα ευχάριστα - Ζευγάρι ηθοποιών γονείς για δεύτερη φορά

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασαν τα ευχάριστα - Ζευγάρι ηθοποιών γονείς για δεύτερη φορά

Τα ευχάριστα έσκασαν για ακόμα ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, μιας και ετοιμάζονται να αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους. Οι δυο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως η γνωστή ηθοποιός είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και καιρό ενώ έχουν ήδη ένα 4χρονο αγοράκι και ετοιμάζονται πλέον να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένειά τους με τον ερχομό ενός ακόμα μωρού.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Leighton Meester και τον αγαπημένο της Adam Brody, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και θα φέρουν ένα αδερφάκι στον μικρό Arlo.

Το εν λόγω ζευγάρι όχι μόνο αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις αλλά μάλιστα έχει κρατήσει τη σχέση του και τις δύο εγκυμοσύνες μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ακόμα μία ηθοποιός η οποία περιμένει παιδί μαζί με τη σύντροφό της!

Η τελευταία φορά που ο φακός τους εντόπισε κάπου μαζί ήταν στην κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας Ready or Not ενώ το προηγούμενο κοινό τους στιγμιότυπο ήταν μόλις τον Μάρτιο του 2019!

Η Leighton Meester σε παλαιότερες δηλώσεις είχε σχολιάσει για την μητρότητα:

«Οι άνθρωποι άρχισαν να μου λένε πριν [αποκτήσω] παιδί,”Θα τους αγαπάς πραγματικά”. Τότε είσαι σαν, “Ναι, προφανώς, θα τους αγαπήσω”. Και μετά όντως κάνεις παιδί και είσαι του στυλ, “ω εντάξει, δεν αγαπώ κανέναν άλλο. Αγαπώ αυτούς. Και δεν αγαπώ ούτε τον εαυτό μου τόσο όσο αγαπώ εκείνους! Δεν πλησιάζει καν αυτή η αγάπη. “Δεν ξέρω, θα σκότωνα κάποιον ή θα πέθαινα γι’ αυτούς; Σίγουρα, Θα το έκανα».