Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επίσημη ανακοίνωση για την Βίκυ Καγιά

Τι θα συμβεί σε λίγους μήνες;

Επίσημη ανακοίνωση για την Βίκυ Καγιά
News 02.04.2020 15:05
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μια ανακοίνωση βγήκε για την Βίκυ Καγιά και το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, ορίστηκε η τελική και επίσημη ημερομηνία για το φετινό Madwalk, το οποίο λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού κορωνοϊού ανέβαλε την αρχική ημερομηνία.

Η εξάπλωση της πανδημίας και στην Ελλάδα είναι ραγδαία με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση να έχει πάρει αυστηρά μέτρα για την προστασία των πολιτών. Μέχρι και η Eurovision 2020 αναβλήθηκε με σκοπό να προστατευτούν όσο το δυνατό περισσότερο δυνατόν οι πολίτες.

Όλο αυτό είχε ως συνέπεια, να ακυρωθεί και το Madwalk. Το μουσικό και fashion show που εδώ και δέκα χρόνια κάνει τεράστια επιτυχία, με την μόδα και την μουσική να συναντιούνται επί σκηνής. Μετά από ανακοίνωση στα social media, το Madwalk όρισε την τελική του ημερομηνία διεξαγωγής.

Η ανακοίνωση για την Βίκυ Καγιά και το Madwalk

Έτσι για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο και συγκεκριμένα την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της πλατφόρμας εισιτηρίων. Επίσης, , αλλάζει και ο τόπος διεξαγωγής, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό που θα πραγματοποιηθεί.

Παρουσιάστρια, όπως ήδη είναι γνωστό θα είναι η Βίκυ Καγιά, ενώ θα τιμηθεί το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για τα 30 χρόνια προσφοράς του.

Βίκυ Καγιά Madwalk

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, «έσκασε» μια άσχημη είδηση για την Βίκυ Καγιά.

Τι είναι ο θεσμός των Madwalk που θα παρουσιάσει φέτος η Βίκυ Καγιά;

Τo MadWalk - The Fashion Music Project είναι ένα ετήσιο σόου μόδας και μουσικής, το οποίο διοργανώνεται από το MAD TV. Αντίστοιχο σόου πραγματοποιείται και στην Κύπρο από το ομότιτλο κανάλι.

Σε κάθε MadWalk συνεργάζονται σχεδιαστές ρούχων ή εταιρίες με καλλιτέχνες, οι οποίοι όσο διαρκεί η πασαρέλα, ερμηνεύουν επί σκηνής τραγούδια.

Το πρώτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2011 με παρουσιάστριες τη Βίκυ Καγιά και την Τάμτα. Το δεύτερο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2012 και την παρουσίαση ανέλαβαν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη.Το τρίτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2013 με παρουσιάστριες ξανά την Βίκυ Καγιά και την Μαίρη Συνατσάκη.

Το τέταρτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2014 με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη. Το πέμπτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2015 με παρουσιάστρια την Κάτια Ζυγούλη. Το έκτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου 2016 με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Το έβδομο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2016 με παρουσιαστές τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη. Το όγδοο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου 2018 και την παρουσίαση ανέλαβαν ο Χρήστος Μάστορας και η Μαίρη Συνατσάκη. Το ένατο MadWalk που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2019, παρουσίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Star: Πολύ άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Καγιά

Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε την απάντησή της στην Βίκυ Καγιά

Share