Στα "μαχαίρια" Κιμούλης - Αθερίδης - Ο διάλογος για την πανδημία

Η ατάκα που ενόχλησε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα

Ο Θοδωρής Αθερίδης δε δίστασε και έβγαλε τα μαχαίρια απέναντι στον Γιώργο Κιμούλη για ένα καυστικό σχόλιο που έκανε ο τελευταίος για τον κορωνοϊό, με έναν ενδιαφέρον διάλογο για την πανδημία να σημειώνεται σε σχόλια στο Facebook.

«Η "πανδημία" ως εργαλείο περίσπασης, στοχεύει στη φυσικοποίηση της κρίσης» έγραψε ο Γιώργος Κιμούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και πυροδότησε μία ατελείωτη συζήτηση με τον Θοδωρή Αθερίδη για το παρασκήνιο της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στο όλο νόημα μήνυμα του Γιώργου Κιμούλη απάντησε ο Θοδωρής Αθερίδης θέλοντας να του εξηγήσει πως στην πραγματικότητα, συνέβη το ακριβώς αντίθετο από αυτό που αναφέρει ο ηθοποιός στη δημοσίευσή του.

Ο διάλογος που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο επιτυχημένους ηθοποιούς ήταν εξαιρετικά παραγωγικούς, με τις απόψεις του να είναι μεν αντίθετες αλλά ενδιαφέρουσες.

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Κιμούλης έβαλε την λέξη πανδημία σε εισαγωγικά έγραψε τη δική του άποψη για την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είχε κάνει με τη σειρά του μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση για τον κορωνοϊό, μέσα στην οποία θέλησε να πει στους διαδικτυακούς του φίλους τι πρέπει να προσέξουν.

Δείτε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες τον διάλογο των δύο ηθοποιών

Κιμούλης Αθερίδης

κιμούλης πανδημία

κιμούλης κορωνοϊός

Πριν από μερικές μέρες, ο Γιώργος Κιμούλης είχε γράψει για το «μένουμε σπίτι»

«Στον αποκλεισμό μας (γιατί τώρα έτσι οφείλουμε να κάνουμε - το αντίθετο αυτή τη στιγμή θα ήταν εγκληματικό!), τουλάχιστον ας μη σταματήσουμε να σκεφτόμαστε... γιατί αν σταματήσουμε να σκεφτόμαστε, θα συνηθίζουμε π λ έ ο ν τα Πάντα και το επόμενο βήμα θα είναι η εδραίωση (η διαμόρφωση έχει ήδη αρχίσει εδώ και καιρό) του νέου ανθρωπολογικού τύπου: ο συνηθίζων τα πάντα... είμαστε δύο βήματα απ' την ολοκλήρωση του... homo habitus... ».

Αθερίδης διάλογος