La Casa de Papel: Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 4ου κύκλου έρχεται αύριο - Τι ώρα θα το δούμε στο Netflix;

Μετράμε αντίστροφα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
La Casa de Papel: Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 4ου κύκλου έρχεται αύριο - Τι ώρα θα το δούμε στο Netflix;

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 4ου κύκλου του La Casa de Papel έρχεται αύριο και εμείς σας έχουμε την ώρα που θα μπορέσουμε να το δούμε στο Netflix χωρίς να χάσουμε ούτε λεπτό.

Το «La Casa de Papel» αδιαμφισβήτητα είναι από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως, με εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο να μην ξεκολλούν από την οθόνη τους όταν κυκλοφορεί νέα σεζόν.

Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση, πρόκειται για μία ομάδα ληστών, οι οποίοι υπό την ηγεσία του ευφυούς αρχηγού τους, διεξάγουν ληστείες σε δύο από μεγαλύτερα και πιο καλά φυλασσόμενα κτίρια στην Ισπανία: το Νομισματοκοπείο και την Τράπεζα της Ισπανίας. Όσοι δεν έχετε δει καθόλου τη σειρά, σταματήστε εδώ, καθώς ακολουθούν spoiler για την 3η σεζόν, η οποία άφησε το κοινό με κομμένη την ανάσα, να αγωνιά για το τι θα γίνει παρακάτω.

Oι ληστές βρίσκονται στη μέση μιας ληστείας στην Τράπεζα της Ισπανίας. H «Ναϊρόμπι» έχει μόλις πυροβοληθεί. Η «Λισαβόνα» συλλαμβάνεται από την αστυνομία, ο «Καθηγητής» βρίσκεται υπό καταδίωξη, ενώ πιστεύει ότι η Ρακέλ είναι νεκρή, και ένας από τους ομήρους έχει δραπετεύσει. Επιπλέον, ο «Ρίο» και ο «Ντένβερ» παγιδεύονται σε ασανσέρ με χειροβομβίδα, ενώ η «Τόκιο» έχει συλληφθεί. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί μετά και το τρέιλερ της 4ης σεζόν δεν βοηθάει τόσο ώστε να μας δώσει κάποιο hint. Να αναφέρουμε ωστόσο και μια πρόσφατη είδηση για την «Ρακέλ» της σειράς, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Δείτε τι ανέφερε η ίδια για την κατάστασή της.

Τι ώρα θα δούμε στο Netflix το La Casa de Papel

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο instagram της σειράς δημοσιεύτηκε ένα post με οκτώ μικρά βίντεο που μαρτυράνε τους τίτλους των επεισοδίων, πόσα θα είναι αυτά, ενώ στη λεζάντα μαθαίνουμε και την ώρα που θα γίνουν διαθέσιμα.

Στη χώρα μας, λοιπόν, το «La Casa de Papel: Part 4» («Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 4») θα καταφτάσει στο Netflix αύριο, Παρασκευή 3 Απριλίου, στις 10:00 το πρωί, με όλα τα επεισόδια να είναι διαθέσιμα για να κάνετε binge-watching.