Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Οι άνθρωποι θα είναι αλλαγμένοι» - Σοκάρει με τις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ποια η άποψή του για τον κορωνοϊό;

«Οι άνθρωποι θα είναι αλλαγμένοι» - Σοκάρει με τις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπιμπίλας
News 02.04.2020 21:40
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία σόκαρε κανονικά με τις δηλώσεις του για τον κορωνοϊό, ξεκαθαρίζοντας πως από την δική του οπτική, όταν τελειώσει όλη αυτή η ιστορία, οι άνθρωποι θα είναι αλλαγμένοι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς βλέπει τα πράγματα με τις νέες συνθήκες που έχουν επικρατήσει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Παράλληλα, δε δίστασε να κάνει και ένα ξέσπασμα για τους ανθρώπους που προωθούν την ένταση και τον πανικό μέσα από την στάση τους.

Μία τρομερή απάντηση είχε δώσει πριν από λίγο καιρό ο Σπύρος Μπιμπίλας, όταν τον ρώτησαν σε πόσες κηδείες έχει πάει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Κάποιοι αναφέρουν ότι αυτή η κατάσταση που βιώνουμε θα κρατήσει γύρω στους δύο μήνες. Τι πιστεύεις;

Εγώ βλέπω ότι η κατάσταση αυτή θα κρατήσει και παραπάνω. Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι εντελώς διαφορετική η ζωή μας, ενώ για εμάς τους ηθοποιούς πιστεύω ότι έρχεται πάρα πολύ άγρια εποχή, γιατί δεν θα γίνουν πάρα πολλές θεατρικές δουλειές, ακόμα κι αυτές που είχαμε προγραμματίσει για το χειμώνα, φοβάμαι ότι πολλές από αυτές θα ακυρωθούν. Είχα κλείσει δουλειές, αλλά δεν νομίζω ότι τις πολυπληθείς δουλειές θα τις βάλουν μπροστά οι επιχειρηματίες. Γενικά, θα είναι αλλαγμένοι οι άνθρωποι.

Ελπίζω ότι ίσως βάλουμε μυαλό, να δούμε αλλιώς τη ζωή, ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο, ότι ο ιός πέρασε τα σύνορα, αλλά γιατί υπάρχουν τα σύνορα; Δεν υπάρχουν σύνορα για τον ιό, τα ξεπέρασε, όλη η Γη είναι το ίδιο. Μήπως πρέπει να κάτσουν οι άνθρωποι να σκεφτούν αν πρέπει να αλλάξουν την κοσμοθεωρία τους; Ο ιός “χτύπησε” ανεξάρτητα από χρώμα, φύλο, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό, άρα όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο. Η ιστορία έχει αποδείξει πως ό,τι κακό έχει έρθει στην ανθρωπότητα, ο άνθρωπος μετά εξακολουθεί και κάνει τα ίδια λάθη. Δυστυχώς, θα το περάσουμε για ένα διάστημα και πάλι τα ίδια θα γίνουν.

Τι είναι το πρώτο που θα κάνεις όταν βγούμε από την καραντίνα;

Πρώτα ελπίζω να βγούμε στους δρόμους και να πανηγυρίσουμε, όπως έγινε στην απελευθέρωση, όταν έφυγαν οι Γερμανοί, μετά θέλω να συναντήσω τους πολύ αγαπημένους μου φίλους, που μου λείπουν και δεν μπορώ να τους δω τώρα.

Σου έχουν λείψει η αγκαλιά και το φιλί, το οποίο έχουμε στερηθεί αυτόν τον καιρό λόγω επικινδυνότητας του ιού;

Ναι, κι αυτό μου έχει λείψει… Νομίζω ότι δύσκολα θα το ξανακάνουμε, γιατί ο ένας θα φοβάται τον άλλο.

Από την άλλη πλευρά, έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης και κλονισμένης ψυχολογίας.

Ναι… επειδή είμαι ισχυρή προσωπικότητα, νομίζω ότι δεν θα έχει αλλάξει η ψυχολογία μου, θα έχω ακόμα περισσότερη διάθεση να βοηθήσω. Τώρα είναι η ευκαιρία να καταλάβουν όλοι, ακόμα κι αυτοί που ήταν “τούβλα”, “στόκοι”, ότι πρέπει να βοηθάμε το διπλανό μας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπύρος Μπιμπίλας: Αυτή είναι η Παρδάλω που "έκλεψε" την καρδιά του ηθοποιού!

"Τρομάζει" το πόσο μοιάζει στη μητέρα του ο Σπύρος Μπιμπίλας

Share