Η Μαρία Μπακοδήμου έχει την πιο τρυφερή παρέα στην καραντίνα

Γέμισε γατάκια ο κήπος της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Μπακοδήμου έχει την πιο τρυφερή παρέα στην καραντίνα

Μπορεί η καραντίνα να περνάει δύσκολα για τους περισσότερους όχι όμως και για τη Μαρία Μπακοδήμου που έχει μαζί της την πιο τρυφερή παρέα, η οποία φυσικά δεν είναι άλλη από τα πιο αξιολάτρευτα γατάκια που μόλις γεννήθηκαν!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί καθημερινά να βρει δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να καταπιαστεί προκειμένου να περάσει όσο πιο δημιουργικά γίνεται ο χρόνος στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει αφού καθημερινά κάνει ένα σωρό πράγματα μόνη της ή με τους γιους τους. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες μαγείρεψε την πιο λαχταριστή πίτσα μαζί με τον γιο της Νικήτα και έκανε όλο το Instagram να "λιγουρεύεται"!

Σήμερα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πιο ξεχωριστό στιγμιότυπο που συνέβη μέσα στην αυλή της, το οποίο δεν είναι άλλο από μία γάτα που γέννησε έξω από την κουζίνα της.

Η Μαρία Μπακοδήμου περιποιήθηκε τόσο την γάτα όσο και τα νεογέννητα γατάκια της και τα φρόντισε, βάζοντάς σε ένα κουτί στον κήπο μαζί με μία κουβέρτα για να είναι ζεστά.

Ανεβάζοντας το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μπακοδήμου δεν έκρυψε πως έχει ενθουσιαστεί με το σκηνικό που έχει στηθεί στο σπίτι της και αποκάλυψε παράλληλα πως θα παρακολουθεί καθημερινά τη γάτα με τα γατάκια της.

Συγκεκριμένα είπε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram:

«Αυτές τις μέρες περνάω την ώρα μου παρατηρώντας αυτά τα νεογέννητα που σήμερα είναι 3 ημερών. Ήρθε η γάτα και τα γέννησε έξω από την πόρτα της κουζίνας μας. Εμείς της βάλαμε αυτό το κουτί. Μας έδειξε εμπιστοσύνη να έρθει εδώ να τη φιλοξενήσουμε. Τι ωραία, θα τα παρακολουθώ κάθε μέρα».

instagram Μαρία Μπακοδήμου