Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κοιλιακούς φέτες - Θα σας πέσει το σαγόνι

Απίστευτο κορμί!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κοιλιακούς φέτες - Θα σας πέσει το σαγόνι

Απίστευτες αναλογίες έχει στο σώμα της η Αθηνά Οικονομάκου. Μόλις δείτε τους κοιλιακούς που διαθέτει, θα σας πέσει πραγματικά το σαγόνι. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz η οποία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη και για μια ακόμη φορά μας το απέδειξε.

Η Αθηνά Οικονομάκου, μπορεί να έχει ένα αυξημένο καθημερινό πρόγραμμα, τόσο με τα γυρίσματα τη σειράς του ALPHAtv, «Έλα στη θέση μου», όσο και με το κατάστημα με την συλλογή κοσμημάτων της «All over», αλλά και στο σπίτι με την οικογένεια της, πάντα βρίσκει ωστόσο χρόνο για τον εαυτό της.

Ακόμη και τώρα που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της, λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η εντυπωσιακή ηθοποιός όποτε βρίσκεται ελεύθερο χρόνο, κάνει την γυμναστική της για να διατηρεί τις άψογες αναλογίες της.

Έχει κοιλιακούς φέτες η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει όπως είπαμε απίστευτο σώμα και αυτό με καθημερινή γυμναστική. Μάλιστα, τώρα που βρίσκεται στο σπίτι, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει καταφέρει να κάνει στις έξι ημέρες, πέντε συνεχόμενα γυμναστική και ήδη έχει δει ένα μικρό αποτέλεσμα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και μας έπεσε το σαγόνι μόλις είδαμε τους κοιλιακούς που διαθέτει.

Επίσης, αυτό είναι το νούμερα 1 πιάτο που τρώει για να μην παίρνει κιλά. Θα το μαγειρέψεις και εσύ και θα τρελαθείς καθώς είναι νόστιμο και υγιεινό θα το φάτε χωρίς ενοχές και θα ξετρελαθείτε.

Αυτή τη γυμναστική επιλέγει η Αθηνά Οικονομάκου

Αυτό που αρέσει πιο πολύ στην Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως είναι το ποδήλατο, αφού η αγαπημένη ηθοποιός επιλέγει να κάνει μαζί με τον συζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, βόλτες με το ποδήλατο στη γειτονιά, προκειμένου να ασκηθεί αλλά και να περάσει δημιουργικά το χρόνο της.

Το ζευγάρι έχει υπό κανονικές συνθήκες πολλές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά του, ωστόσο αυτή τη φορά βρήκε την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί και να απολαύσει μία όμορφη ποδηλατάδα.

Έτσι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, φόρεσαν τα αθλητικά τους και ανέβηκαν στα ποδήλατά τους προκειμένου να κάνουν την βόλτα τους, έχοντας πρώτα στείλει μήνυμα στο 13033 ώστε να κάνουν γνωστή την έξοδό τους από το σπίτι.

Το στιγμιότυπο ανέβηκε στο Instagrma και εμείς λέμε "ναι" στην άσκηση που επιλέγει η αγαπημένη ηθοποιός!

Αθηνά Οικονομάκου γυμναστική