Ματίνα Νικολάου: Το γλυκό ποστ στο Instagram - Ποζάρει άβαφη με τον αγαπημένο της

Μας λένε καλό μήνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματίνα Νικολάου: Το γλυκό ποστ στο Instagram - Ποζάρει άβαφη με τον αγαπημένο της

Η Ματίνα Νικολάου θέλησε να ευχηθεί σε όλους καλό μήνα ανεβάζοντας μια γλυκιά φωτογραφία με τον αγαπημένο της Βασίλη Πορφυράκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ποστ που έκανε στο Instagram είναι πολύ γλυκό και είχαμε την ευκαιρία να την δούμε άβαφη.

Η Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς "Βάνια" όπως έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι" θέλησε μαζί με τον καλό της να μας ευχηθούν για τον μήνα που μπήκε μόλις πριν δυο ημέρες,

Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει και στην παράσταση "Βερβερίτσα" έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τον, εδώ και χρόνια σύντροφό της Βασίλη και η εικόνα είναι πολύ γλυκιά.

Και οι δυο τους μένουν πλέον στο σπίτι αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ματίνας έχουν μπει προσωρινά στον "πάγο" λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το γλυκό ποστ που έκανε στο Instagram μαζί με τον αγαπημένο της η Ματίνα Νικολάου

Έτσι έχει τον χρόνο να περάσει μερικές όμορφες στιγμές με τον καλό της, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε και τα γενέθλια του γιου της. Πόσο χρονών έγινε;

Η ηθοποιός λοιπόν είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μας έδωσε την ευκαιρία, με την ανάρτηση που έκανε για την αρχή του νέου μήνα, να την δούμε άβαφη να ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της.

Καλό μήνα... και κάθε μήνα και καλύτερα!!!' έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει και το hashtag "μένουμε σπίτι" που είναι άλλωστε και το μότο των ημερών καθώς όλοι παραμένουμε μέσα, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ορίστε και το γλυκό ποστ που έκανε στο Instagram me τον καλό της