Έκτορας Μποτρίνι: "Πάμε βήμα βήμα, είναι μια καταστροφή..."

Τι είπε ο γνωστός chef;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτορας Μποτρίνι:

Για την κατάσταση η οποία επικρατεί τον τελευταίο καιρό με την πανδημία του κορωνοϊού μίλησε ο Έκτορας Μποτρίνι, με τον γνωστό chef να κάνει λόγο μεταξύ άλλων για"καταστροφή" και να λέει ακόμα ότι "πηγαίνουμε βήμα, βήμα".

Ειδικότερα ο Μποτρίνι μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, ενώ έδωσε και μια συμβουλή για το πως να τρώμε αυτές τις ημέρες, αλλά και γενικότερα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα στο κακό που έχει κάνει η πανδημία στον χώρο της γαστρονομίας, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι "φοβερό πλήγμα" τόσο για τους προμηθευτές, όσο και για τους παραγωγούς κλπ.

Τι είπε ο Έκτορας Μποτρίνι για τον ιό; - "Καταστροφή για την γαστρονομία"

Ειδικότερα ο γνωστός chef μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ είπε μεταξύ άλλων τα εξής:m

"Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Βασικά πηγαίνουμε βήμα βήμα, να περάσει αυτό το κακό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή για όλο τον κόσμο, να κοιτάξουμε να έχει ο κόσμος την υγεία του και την επόμενη μέρα θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε.

Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία και ότι συνεπάγεται αυτό, προμηθευτές, πρωτογενής παραγωγή, είναι μια καταστροφή, θα έλεγα"

Ακόμα έδωσε και μια συμβουλή για το τι είναι καλό να τρώμε με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά:

"Να τρώμε ένα καλό πρωινό και ένα μεσημεριανό. Το βράδυ κάτι ελαφρύ και να κάνουμε και γυμναστική στο σπίτι. Καλό είναι να τρώμε με μέτρο [...] Όλα αυτά που μαγειρεύουμε να τα δίνουμε στον γείτονα, από μακριά…". Να πούμε ότι και ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την κατάσταση που βιώνουμε και τα όσα είπε ήταν πραγματικά σοκαριστικά.