Στο δωμάτιο της Σίσσυς Χρηστίδου το χαλί θα σας «τρελάνει» - Απίστευτη η διακόσμηση

Το στιλ του θα σας κάνει να το ζηλέψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο δωμάτιο της Σίσσυς Χρηστίδου το χαλί θα σας «τρελάνει» - Απίστευτη η διακόσμηση

Η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια είχε κάνει ανακαίνιση στο σπίτι της, μετά το χωρισμό της από τον τραγουδιστή, Θοδωρή Μαραντίνη με τον οποίο έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, δυο πανέμορφα αγόρια. Του έχει δώσει το δικό της προσωπικό στιλ και είναι απίστευτο. Ειδικά, η διακόσμηση του δωματίου της η οποία είναι και πιο γυναικεία. Το χαλί που έχει στρώσει στο πάτωμα θα σας «τρελάνει».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του OPENtv, «Έλα χαμογέλα», η οποία προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στην πρωινή ζώνη, έχει το σπίτι της σαν το προσωπικό της «καταφύγιο», στο οποίο χαλαρώνει, όταν θέλει να «ξεφύγει» από την δύσκολη και αυξημένη επαγγελματικά καθημερινότητα της. Για το λόγο αυτό ήθελε να το διακοσμήσει όπως, εκείνη ήθελα, ενώ έχει προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια.,

Η Σίσσυ Χρηστίδου, περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι της τώρα που έχει βγει η απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης που έχει δει ο φονικός ιός κορωνοϊός σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην Ελλάδα, με τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση να είναι αυστηρά για την προστασία της υγείας όλων των πολιτών.

Μαζί με τους δυο της γιους, Φίλιππο Ραφαή και Μιχαήλ Άγγελο, κάνουν καθημερινά διάφορες δραστηριότητες για να περάσει η ώρα τους. Πολλές ώρες περνάνε και στην κουζίνα μαγειρεύοντας διάφορες αγαπημένες τους λιχουδιές, όπως έχουμε δει μέσα από διάφορες αναρτήσει της παρουσιάστριας.

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου, όποτε βρίσκει χρόνο λατρεύει να χαλαρώνει, διαβάζοντας κάποιο αγαπημένο της βιβλίο, είτε χαλαρώνοντας στην τεράστια μπανιέρα που έχουμε δει πως έχει, η οποία μάλιστα έχει και θέα.

Η απίστευτη διακόσμηση του δωματίου της

Χθες, σε μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε και την απίστευτη διακόσμηση που έχει στο δωμάτιο της. Έχει ένα τέλειο χαλί στρώσει στο πάτωμα, σε γκρι χρώμα, ενώ σίγουρα την διαφορά κάνει το κεφάλι μονόκερου που έχει κρεμάσει στον τοίχο.