Φως στο Τούνελ: Οι σημερινές αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη θα καθηλώσουν το κοινό

Απόψε το βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ: Οι σημερινές αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη θα καθηλώσουν το κοινό

Οι σημερινές αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ θα καθηλώσουν το κοινό. Γιατί το «Τούνελ» βρίσκεται πάλι στην κορυφή του βουνού; Που οδηγεί η έρευνα μέσω δορυφόρου;

Που οδηγεί η έρευνα μέσω δορυφόρου;Τι συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής όταν έσβησαν τα φώτα στο στούντιο;

Τι λένε στην Αγγελική μέλη της πρώτης ομάδας του εγκεφάλου που διώκονται τώρα για τη δολοφονία του Μάριου; Η εκπομπή βρίσκεται πάλι στην Εύβοια όπου εκτυλίσσεται μια απίστευτη ιστορία…

Το μυστήριο με τον αγνοούμενο της περιοχής, πυκνώνει.Το «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με πρόσωπα που φέρεται να έχουν εμπλακεί στο θρίλερ. Δείτε εδώ και τις αποκαλύψεις που είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα

Εξελίξεις και στην περίεργη υπόθεση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Αμύνταιο.Τι εξετάζεται τώρα με εντολή Εισαγγελέα;

Που στρέφονται οι έρευνες;

Ποιος ο Μάριος Παπαγεωργίου που οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του θα σοκάρουν

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012. Ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου, μοναχοπάιδι, φεύγει από το Διακοπτό Αχαϊας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές, με το αυτοκίνητό του για το Αίγιο.

Παιδί εύπορης οικογένειας καθώς η μητέρα του, Βαρβάρα Θεοχαράκη, ήταν διακεκριμένη οδοντίατρος.

Παρασκευή 10 Αυγούστου. Άγνωστος τηλεφωνεί στη Βαρβάρα Θεοχαακη και της λέει πως έχουν απαγάγει το γιο της. Της ζητά λύτρα 620.000 ευρώ, για να τον αφήσουν ελεύθερο, χωρίς να του κάνουν κακό.

«Επειδή εδώ και δύο χρόνια δίνουμε στο γιο σου καθαρό πράμα και δεν μας πληρώνει μας χρωστάει 620.000 ευρώ. Αν θες να τον ξαναδείς, δώσε μας τα λεφτά», είπε ανδρική φωνή στη μητέρα του απαχθέντα. Ωστόσο εκείνη δεν τους πίστεψε καθώς, όπως είπε ο γιος της ούτε έπινε, ούτε κάπνιζε.

«Τους είπα ότι θα πάω στην αστυνομία και τους έκλεισα το τηλέφωνο» περιέγραψε η μητέρα σε συνέντευξή της, η οποία στράφηκε στη συνέχεια για βοήθεια σε οικογενειακό φίλο, ο οποίος της είπε καθησυχαστικά ότι «ο Μάριος θα ήταν σε καμιά παραλία με κανένα… γκομενάκι». Της συνέστησε επίσης να μην πάει στην αστυνομία επειδή οι αστυνομικοί είναι διεφθαρμένοι.

Ο επί χρόνια «οικογενειακός φίλος» Πέτρος Μιχαλεάκος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε 23 χρόνια για σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης.

Περίπου 5 χρόνια τώρα, η μητέρα του Μάριου βρίσκεται σε έναν αδυσώπητο και διαρκή αγώνα να ανακαλύψει το πτώμα του γιου της.