Νίκος Μουτσινάς: "Ένιωσα ότι ο κόσμος έγινε χίλια κομμάτια" - Ανατριχιαστικές νέες δηλώσεις

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της μητέρας του αλλά και το παιδί που προσπαθεί να υιοθετήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς:

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας άνθρωπος που σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις και ειδικά τηλεοπτικές, στις νέες δηλώσεις που κάνει, όμως, στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, ανατριχιάζει αφού αναφέρεται τόσο στο παιδί που θέλει να αποκτήσει αλλά και στο πως ο κόσμος έγινε χίλια κομμάτια όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς θα προβληθεί την Δευτέρα. Στο Happy Day, όμως, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA, προβλήθηκε ένα αρκετά μεγάλο απόσπασμα με κάποιες από τις δηλώσεις του παρουσιαστή.

Οι ανατριχιαστικές νέες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς για την ακρίβεια, στο συγκεκριμένο πάντα απόσπασμα που είδαμε σήμερα είπε:

'Εχω πάψει πάρα πολλά χρόνια να μην ασχολούμαι με το τι λένε για μένα. Όταν πια έφυγε η μάνα μου έφυγε ένας βράχος. Δηλαδή η μάνα μου κρατούσε πολύ την απόσταση με τον πατέρα μου. Δηλαδή αυτό που λένε ότι ένιωσα ο κόσμος να γίνεται χίλια κομμάτια, το έχω νιώσει.Μ'αρέσει να περνάω χρόνο με εμένα, το κατέκτησα δεν το είχα παλιά. Είμαι δύσκολος άνθρωπος γενικά, ξινοτέτοιος. Δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος στην ζωή μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταστραφώ, να γίνω ένα λιώμα ολόκληρο για να πω ότι εγώ να ερωτεύτηκα, όχι. Ψάχνω τον τρόπο. Από που θα υιοθετήσω, πως θα γίνει"

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς είχε δηλώσει και στο παρελθόν πως ήθελε να υιοθετήσει

«Ναι, νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνω. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ. Δεν θέλω να είναι ανάγκη αλλά ισχυρή θέληση. Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί».

Ο Νίκος Μουτσινάς τόσα χρόνια ήταν ένας άνθρωπος που κρατούσε κλειστή στο κοινό την πόρτα της προσωπικής του ζωής, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο έχει προβεί σε αρκετές αποκαλύψεις και η πρώτη έγινε το καλοκαίρι, όταν δημοσίευσε μια ανάρτηση αποκαλύπτοντας πράγματα για την σχέση του. Δείτε την ανάρτηση εδώ