Σοκαρισμένη η Χριστίνα Αλούπη - "Ήταν σαν να είμαστε σε κατάσταση πολέμου"

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαρισμένη η Χριστίνα Αλούπη -

Στο Mega μίλησε η Χριστίνα Αλούπη, η οποία ζει στις ΗΠΑ και περιέγραψε το ποια είναι η κατάσταση εκεί με τον κορωνοϊό. Η ίδια είπε ότι σοκαρίστηκε όταν πήγε να ψωνίσει καθώς όπως είπε ήταν λες και είμαστε "σε κατάσταση πολέμου".

"Αποφασίσαμε να μείνουμε στο σπίτι στις 17 Μαρτίου οικογενειακώς. Οικειοθελώς, καθώς δεν υπήρχε καμία εντολή στην Οκλαχόμα. Βλέπαμε τι γίνεται στην Ιταλία και στη Νέα Υόρκη και καθίσαμε σπίτι" είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός μιλώντας στο κανάλι, με την ίδια να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι υπάρχει παραπληροφόρηση και ο κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει. Να πούμε ότι η ίδια μένει μόνιμα με την οικογένειά της στην Οκλαχόμα.

"Η καθημερινότητά μας είναι δύσκολή όπως όλων. Αυτό που μας ανησυχεί είναι η κατάσταση γύρω μας. Το πώς αντιδρούν οι πολίτες στην Αμερική" πρόσθεσε ακόμα η Χριστίνα Αλούπη.

Η εικόνα που σόκαρε την Χριστίνα Αλούπη - "Ήταν σαν να μπαίνω σε σούπερ μάρκετ σε κατάσταση πολέμου"

"Έπαθα σοκ στις 16 Μαρτίου όταν πήγα στο σούπερ μάρκετ και δεν βρήκα βασικά πράγματα. Χαρτί υγείας, σαπούνι για τα χέρια, κρέας, απολυμαντικά. Ήταν σαν να μπαίνω σε σούπερ μάρκετ σε κατάσταση πολέμου. Και αυτό συνεχίστηκε και τις επόμενες εβδομάδες" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι:

"Δεν κάθονται μέσα οι πολίτες. Έχουν κλείσει τις υπηρεσίες που δεν είναι αναγκαίες, αλλά δεν υπάρχει καμία εντολή να μείνουμε μέσα".

"Ο κόσμος κάνει βόλτες, κάνουν πικνίκ. Οι παιδικές χαρές είναι γεμάτες. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, έχει μπερδευτεί. Υπάρχει τρομαχτική διαφορά στην πληροφόρηση που παίρνουμε, άλλα λέει το ένα κανάλι και άλλα το άλλο. Στην αρχή έβγαινε ο Τραμπ κ έλεγε ότι είναι μια φάρσα αυτό, μια απλή γρίπη και θα το ξεπεράσουμε. Σιγά σιγά είδε και ο ίδιος ότι δεν είναι φάρσα, και προσπαθεί να το μαζέψει" είπε ακόμα για την κατάσταση στις ΗΠΑ. Να πούμε ότι για την Αμερική μίλησε και Έλληνας γιατρός ο οποίος επίσης έκανε λόγο για μια τραγική κατάσταση.

Δείτε και το βίντεο με τα όσα είπε η Χριστίνα Αλούπη