Αδιανόητο! Ο Αντώνης Κανάκης "σταυρώνει" τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τον στόλισε στον αέρα της εκπομπής του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Ο Αντώνης Κανάκης

Τον "σταύρωσε" τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του "Βινύλιο" που προβάλλεται πλέον μέσω του Youtube. Ο γνωστός παρουσιαστής έριξε πυρά κατά του συναδέλφου του τον οποίο "στόλισε" κανονικά. Ποια αυτά που είπε;

Για "αντιγραφή" έκανε λόγο ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του με τον ίδιο να στέλνει πυρά κατά του Αρναούτογλου, τον οποίο λόγω και των εξελίξεων με την πανδημία, τον βλέπουμε αυτές τις ημέρες σε ένα άλλο εγχείρημα, για το οποίο αρκετοί είπαν ότι μοιάζει με τα όσα έχει κάνει στο παρελθόν ο Κανάκης.

Τα όσα είπε στον αέρα του Βινύλιο ο παρουσιαστής είναι άκρως "καυτά" με τον ίδιο να εξαπολύει βέλη και να μιλά για "αντιγραφές".

Έτσι "σταύρωσε" τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Αντώνης Κανάκης - Το βίντεο από την εκπομπή του που τον "στολίζει"

Πολλά ήταν αυτά που είπε ο Κανάκης στην εκπομπή του, με τον παρουσιαστή να στέλνει πυρά. "Πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή… πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης" αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο που ακολουθεί.

"Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα [...] Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει το μέτρο της… Το βαφτίζεις και πειρατικό" λέει ο Κανάκης ο οποίος προσθέτει ακόμα μετά ότι:

"Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι “είδαμε στο Βινύλιο να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ”. Πάλι αντιγραφέας θα είσαι αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις".

Ο ίδιος σχολίασε δε και το γεγονός ότι το θέμα έχει συζητηθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Όλο αυτό γίνεται μετά από 21 χρόνια από ένα κανάλι που αυτού του είδους την φτήνια και κυριολεκτικά και μεταφορικά δεν [...] Γελάει ο κόσμος για τους λάθος λόγους. Έχετε δει τι σας σέρνουν στο Twitter;" είπε ακόμα.

"Όλα έχουν τα όριά τους. Πρέπει να καταλάβετε ότι πέρα από το αστείο της υπόθεσης, ότι γίνεται εδώ, το κάθε συστατικό και ο συνδυασμός αυτών, η ιδέα και πως γίνεται είναι όλη η ιστορία σε αυτό που λέγεται τηλεόραση. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα! Πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή… πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και με το θράσος να περάσει σαν δική τους σκέψη, πρωτοβουλία και πάει λέγοντας” κατέληξε ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος είχε δώσει και συνέντευξη στην Αθηναϊς Νέγκα πριν λίγο καιρό.

Ορίστε και το βίντεο από την εκπομπή του