Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Κότσιρα

Πέθανε η μητέρα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Κότσιρα

Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Κότσιρα καθώς έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο. Ο ίδιος σε ένδειξη πένθους άλλαξε την φωτογραφία προφιλ του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιάννης Κότσιρας από χθες, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του βυθίζοντας τον έτσι σε βαρύ πένθος μιας και της είχε πολύ μεγάλη αδυναμία. Ο ίδιος μάλιστα έκανε και μια μικρή κίνηση για να την τιμήσει.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, βυθίστηκε στο πένθος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Φίλοι και θαυμαστές του εύχονται συλλυπητήρια κάτω από την ανάρτηση του για την πολυαγαπημένη του μητέρα Νίκη.

Ο Γιάννης Κότσιρας είχε τεράστια αδυναμία στην μητέρα του κ. Νίκη και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα την ξαναδεί αλλά και δεν θα μπορέσει να την αγκαλιάσει ποτέ ξανά. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μάλιστα, στο προσωπικό του προφιλ στο Facebook έβαλε μαύρη φωτογραφία προφίλ και δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα για συλλυπητήρια από τους θαυμαστές του. Με αυτό τον τρόπο τίμησε διακριτικά την μητέρα του και της είπε το διαδικτυακό του αντίο. Πριν λίγες ημέρες σε βαρύ πένθος βυθίστηκε και η Κατερίνα Γκαγκάκη

Τι είχε πει σε συνέντευξη του ο Γιάννης Κότσιρας για την μητέρα του πριν πεθάνει και βυθιστεί σε πένθος

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί με πολύ όμορφα λόγια στη μητέρα του και πως εκείνη κάλυψε το κενό του πατέρα του που ήταν ναυτικός και έλειπε πάρα πολύ συχνά.

«Αν θυμόμαστε γεγονότα, καταστάσεις, ανθρώπους, αυτά δεν πεθαίνουν ποτέ. Ούτε τα λάθη μας πρέπει να πεθαίνουν. Αν ξεχάσουμε τα λάθη μας, είναι πιθανό να τα ξανακάνουμε. Δεν φημιζόμαστε για τη μνήμη μας. Στην προσωπική μου ζωή με έχει χαρακτηρίσει ο απών – λόγω εργασίας – πατέρας. Ηταν ναυτικός και η μητέρα μου έκανε τεράστιες θυσίες ώστε να μη φανεί η έλλειψή του», είχε εξομολογηθεί στο Βημαgazino ο Γιάννης Κότσιρας.