Βανέσα Αδαμοπούλου: Τέλειο το βίντεο με τον γιο της - Ποιον παριστάνει ο μπόμπιρας;

Θα σας φτιάξει τη ημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βανέσα Αδαμοπούλου: Τέλειο το βίντεο με τον γιο της - Ποιον παριστάνει ο μπόμπιρας;

Ένας μικρός μπόμπιρας είναι ακόμα ο γιος του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσας Αδαμοπούλου και το βίντεο που ανέβασε η μαμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι πιο χαριτωμένο έχουμε δει σήμερα. Ο μικρός σχολιάζει μια διαφήμιση και το στιγμιότυπο είναι επικό. Δείτε ποιον παριστάνει.

Μπορεί να μην κάνουν συχνά αναρτήσεις με το παιδάκι τους, ωστόσο η Αδαμοπούλου δε μπόρεσε να αντισταθεί και να μην ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον γιο της, που είναι ακόμα μια σταλιά να σχολιάζει την διαφήμιση την οποία κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την πανδημία του κορωνοϊού.

Το παιδάκι καθώς είναι ακόμα πολύ μικρό φυσικά και δεν λέει όλες τις λέξεις σωστά, ωστόσο η μαμά του στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φρόντισε να μας "μεταφράσει" τα λόγια του μικρού.

Το τέλειο βίντεο με τον γιο της που ανέβασε η Βανέσα Αδαμοπούλου - Δείτε τον μπόμπιρα να παριστάνει τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης μένουν και αυτοί σπίτι αυτές τις ημέρες και αν και δεν μοιράζονται συχνά στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή και δε από το παιδάκι τους, χαιρόμαστε που ανέβασαν το συγκεκριμένο βίντεο καθώς είναι πάρα πολύ χαριτωμένο αλλά και αστείο.

Ειδικότερα την ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αδαμοπούλου, η οποία στην λεζάντα του βίντεο μας γράφει τα όσα λέει ο μικρός. Να πούμε ότι και ένας ακόμα διάσημος μπαμπάς μας έδειξε για πρώτη φορά τον γιο του και είναι σκέτη γλύκα. Έχει κατάξανθα μαλλιά.

"Εγώ σας τα είπα και νιπτω τας χειρ@&$'.Πολυ συναρπαστικά"(ελεύθερη μετάφραση "εγω σας τα είπα και νιπτω τας χειρας μου. Πολύ σχολαστικά!)" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε.

Ορίστε και το βίντεο. Θα λιώσετε!