Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με την influencer και μοντέλο να απαντά ανοιχτά τόσο για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί ανά καιρούς, αλλά και για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα.
Τι αποκάλυψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τον Χρήστο Μάστορα
Σχετικά με τον αρνητικό σχολιασμό και για τον λόγο που δεν δίνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ξεκαθαρίζει: «Νομίζω ότι αυτό που ο κόσμος αγαπάει σε μένα είναι το ότι είμαι ο εαυτός μου, ότι είμαι αυθόρμητη. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια δεν είμαι τόσο όσο ήμουν. Κάπως έχω μαζευτεί γιατί τα τελευταία 3-4 χρόνια, νιώθω ότι είναι και το hate πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχα πιο πριν…Το ότι μπορεί να αποτελώ πρότυπο για νέα παιδιά, είναι και ο λόγος που έχω μαζευτεί, είναι ένα κομμάτι άγχους αυτό. Ανήκω στο Youtube, δεν θα έκανα ποτέ τηλεόραση. Νομίζω ότι την έχω πατήσει πολλές φορές με την τηλεόραση. Δεν έχω πει ποτέ κάτι που να μπορεί να σχολιαστεί τόσο αυστηρά.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Άγριο κράξιμο στα social που πήγε στην κηδεία της Μαρινέλλας με καφέ στο χέρι και όχι με ένα λουλούδι
Τις περισσότερες φορές όμως, έχει σχολιαστεί – όχι απλά αυστηρά – με έχουν βάλει σε τοίχο και να πετάνε βελάκια. Βρίσκουν και τα κάνουν. Και σε μένα έβρισκαν. Οπότε είπα ότι δε θα δώσω άλλο αυτό το δικαίωμα. Μέχρι τα 25 προσποιούμουν τη δυνατή και ότι εγώ είμαι εδώ να τους φροντίσω όλους. Κατάλαβα ότι δε μπορώ να το κάνω άλλο αυτό και ότι θέλω να χαλαρώσω και να γίνω πάλι παιδί. Τώρα ζω τη ζωή μου εγώ, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζω ανέμελη» αποκάλυψε η ίδια.

Χρήστος Μάστορας: Το τρυφερό βίντεο που τράβηξε την αγαπημένη του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Ενώ, για τον Χρήστο Μάστορα και την σχέση τους, εξομολογείται για πρώτη φορά: «Με τον Χρήστο είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Ήταν πολύ δύσκολο για μας στις αρχές, γιατί όταν είναι και οι δυο πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν, είναι δύσκολο να κάνει κάποιος υποχώρηση, υπάρχει λίγος παραπάνω εγωισμός. Η σχέση γίνεται πολύ καλύτερη όταν μεγαλώνει και η εμπιστοσύνη και όταν μπαίνει και το φιλικό κομμάτι.

Στον Χρήστο δε θα πω πολλά για τη δουλειά μου. Τα διαχωρίζω λίγο. Θα είναι το πρώτο τηλεφώνημα αν γίνει κάτι στη ζωή μου, εκτός δουλειάς, με κάποια φίλη ή τον μπαμπά μου…Είμαι καχύποπτη γενικά, ο Χρήστος τα έχει πάει πολύ καλά, Με έχει δει και να συγκινούμαι, και να κλαίω, και να στεναχωριέμαι, που τα πρώτα χρόνια δεν το έκανα αυτό. Κι εκείνον μπορεί να τον ταλαιπωρεί κάτι και να περάσουν δυο εβδομάδες τι του συμβαίνει. Αλλά γενικά, τα συζητάει πιο εύκολα… Ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος που πιστεύω θα μπορούσα να πορευτώ για πάντα μαζί του γιατί περνάμε πολύ ωραία μαζί. Γελάμε πολύ, κάνουμε πλάκα, έχουμε μια ωραία σύνδεση» είπε η ίδια.


">
">
">
">
">
">
">