«Έσκασε» χαρμόσυνη είδηση από την Μελίνα Ασλανίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασε» χαρμόσυνη είδηση από την Μελίνα Ασλανίδου

Μια πολύ χαρμόσυνη είδηση «έσκασε» μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Μελίνας Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη, καθώς ήρθε απρόσμενα όπως είπε στην αγκαλιά της, ένα νέο τραγούδι και είναι συγκινημένη.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης και έχουμε δει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, από τα επαγγελματικά της βήματα, ενώ αναδημοσιεύει αναρτήσεις των fan club της, όπου της στέλνουν την αγάπη τους.

Τώρα που μένει στο σπίτι λόγω των τελευταίων ραγδαίων εξελίξεων με τον κορωνοϊό και το μέτρο της κυβέρνηση για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, η τραγουδίστρια, κάνει πιο συχνά αναρτήσεις της. Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.

Η ευχάριστη είδηση που ανακοίνωσε η Μελίνα Ασλανίδου

«Γεια σου! το τραγούδι που ήρθε απρόσμενα στην αγκαλιά μου... Αυτό που με συγκινεί βαθύτατα είναι ότι ήρθε σε καιρό που όλοι μας είμαστε σπίτι αποκλεισμένοι με έναν στόχο να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τον ίο, έτσι λοιπόν ο αγαπημένος μου φίλος, και αγαπητός και ξεχωριστός σε όλους@ theofanousg με την συμβολή την δική σας μου έστειλε αυτή την ανάσα, έτσι θα το έχω στην καρδιά μου σαν μια ανάσα στον εγκλεισμό... με ότι μέσο είχα έκανα μια μικρή απόπειρα να το προσεγγίσω... μόλις βγούμε στην στεριά εύχομαι να έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε όπως δουλεύουμε πάντα στο μαγικό μας στούντιο... καλήμερα φίλοι μου...# stayhome# staysafe# surprisesurprise# sograteful# grateful# theofanous# artist# art# music# musica# piano# voice# rehersal# workout# happy»

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως η Μελίνα Ασλανίδου, ήταν μια από τους καλλιτέχνες η οποία μετά από ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά, που πήρε ως παράδειγμα τους celebrities του Hollywood, τραγούδησε στο Instagram το «Imagine». Μαίρη Συνατσάκη, Έλλη Κοκκίνου, Ναταλία Γερμανού, Αθηνά Οικονομάκου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μαρία Σολωμού, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Φουρέιρα, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μελίνα Ασλανίδου. Ήταν μόνο μερικά από τα ονόματα που πήραν μέρος.